To Σάββατο η 3η Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας από το Ελληνογερμανικό

To Σάββατο η 3η Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας από το Ελληνογερμανικό

Η πολύ καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Αρχίζει το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, η 3η Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας, την οποία συνδιοργανώνουν η Γερμανική Σχολή Αθηνών (DSA) και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, υπό την αιγίδα της πρεσβειών στην Αθήνα της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας και με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, για αποφοίτους της Γερμανικής Σχολής Αθηνών και ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 17:00, στις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (Δημοκρίτου 6 & Γερμανικής Σχολής Αθηνών, Μαρούσι, πίσω από το εμπορικό κέντρο Avenue).

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να φέρει σε επαφή υψηλού επιπέδου απόφοιτους, νεοεισερχόμενους στον επαγγελματικό στίβο, καθώς και υποψηφίους με εργασιακή εμπειρία, με ενδιαφερόμενες εταιρίες και ιδρύματα στην Ελλάδα και στο γερμανόφωνο εξωτερικό και με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει την είσοδό τους στον επαγγελματικό χώρο.

Η πολύ καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Για πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis/single-view-gr/events/3-imera-eykairion-ergasias/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ