Έρχονται νέες προσλήψεις καθαριστριών στο ΥΠΟΙΚ - Τι αναφέρει το ΦΕΚ

Έρχονται νέες προσλήψεις καθαριστριών στο ΥΠΟΙΚ - Τι αναφέρει το ΦΕΚ
Εκατόν εξήντα πέντε προσλήψεις καθαριστριών δρομολογεί το υπουργείο Οικονομικών ύστερα από την τοποθέτηση πρώην καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ, μέσω του προγράμματος κινητικότητας των Δ.Υ, σε θέσεις γραμματέων στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα με απόφαση του ΥΠΟΙΚ Ευκ. Τσακαλώτου, η οποία υπογράφηκε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως χθες Κυριακή, προβλέπεται η πρόσληψη 165 νέων καθαριστριών μερικής απασχόλησης για την καθαριότητα των υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Η απόφαση προβλέπει την πρόσληψη 111 καθαριστριών στις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (κατά κύριο λόγο στις εφορίες σε όλη την Ελλάδα) καθώς και άλλων 54 σε κεντρικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών (π.χ. Γενικό Λογιστήριο του Κράτους).

Με την απόφαση ορίζεται ότι η απασχόληση των καθαριστριών θα είναι τετράωρη ημερησίως και η μεικτή μηνιαία αμοιβή για κάθε καθαρίστρια θα είναι 484,81 ευρώ, δηλαδή καθαρά 325 ευρώ. Για να ξεκινήσει η παροχή των υπηρεσιών θα πρέπει να υπογραφεί ατομική σύμβαση από κάθε καθαρίστρια και η λήξη κάθε σύμβασης ορίζεται υποχρεωτικά στην 31η Δεκεμβρίου 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΕΔΩ

Αξιολόγηση