81 θέσεις εργασίας στο Φεστιβάλ της Επιδαύρου

81 θέσεις εργασίας στο Φεστιβάλ της Επιδαύρου
Την κάλυψη 81 θέσεων ζητά η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε., προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ταμείων και της ταξιθεσίας του Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε. καλεί όσους έχουν τα προσόντα ή μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως α) ταμίες και β) ταξιθέτες και ελεγκτές εισόδου στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2015, να υποβάλουν σχετική αίτηση για την κάλυψη των παρακάτω θέσεων: Ταξιθέτες και Ελεγκτές εισόδου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, 60 θέσεις Ταξιθέτες και Ελεγκτές εισόδου στο μικρό Θέατρο της Επιδαύρου, 16 θέσεις Ταμίες στην Επίδαυρο, 7 θέσεις.

Για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, οι υποψήφιοι Ταξιθέτες και Ελεγκτές θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον δίπλωμα ΙΕΚ ή οποιασδήποτε αναγνωρισμένης σχολικής μονάδας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γνώση μίας ή περισσοτέρων ξένων γλωσσών, αλλά και προηγούμενη σχετική με το αντικείμενο προϋπηρεσία. Αιτήσεις υποβάλλονται έως την Κυριακή 10 Μαΐου στις 14.00. Περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά και τις αιτήσειςΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ