ΘΕΣγαλα ενώπιον κρίσιμων αποφάσεων

ΘΕΣγαλα ενώπιον κρίσιμων αποφάσεων

Προβλήματα φαίνεται να αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα που έγινε γνωστός με τα "ATM" γάλακτος.

Ο συνεταιρισμός ξεκίνησε από τη Λάρισα το 2013 και επεκτάθηκε αρχικά στη Θεσσαλονίκη και μετέπειτα στην Αθήνα και έχει σήμερα 62 σημεία παρουσίας. Αν και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό στην αρχή, δεν κατόρθωσε να διατηρήσει τη δυναμική του, ενώ η προσπάθεια να εμπλουτίσει τα σημεία παρουσίας και να τα μετατρέψει σε γωνίες πώλησης παραδοσιακών προϊόντων δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Το τελευταίο διάστημα ο συνεταιρισμός επεκτάθηκε και στις online παραγγελίες με απογευματινές παραδόσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (πλην Σαββάτου) και με παραδόσεις πρωί και απόγευμα (επίσης πλην Σαββάτου) στη Λάρισα.

Όμως και πάλι η ανταπόκριση ήταν περιορισμένη και η διοίκηση του συνεταιρισμού φέρεται τώρα να εξετάζει ακόμα και το το ενδεχόμενο προσφυγής στο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα, αν και πληροφορίες κάνουν λόγο πως υπάρχει σε εξέλιξη διαπραγμάτευση με τις πιστώτριες τράπεζες για την αναδιάρθρωση του δανεισμού, που την τελευταία τριετία έχει φτάσει τα 6 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ