Εκτός καθεστώτος προστασίας η Folli Follie - Τα επόμενα βήματα

Απορρίφθηκε η αίτηση για υπαγωγή σε καθεστώς προστασίας

Εκτός καθεστώτος προστασίας η Folli Follie - Τα επόμενα βήματα

Απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η προσωρινή διαταγή για την υπαγωγή της Folli Folie σε καθεστώς προσωρινής προστασίας.

Η εξέλιξη αυτή πρακτικά σημαίνει, όπως εκτιμούν νομικές πηγές, πως δημιουργούνται νέα δεδομένα για τις δικαστικές διεκδικήσεις των απαιτήσεων από τους πιστωτές της.

Η σημερινή εξέλιξη δημιουργεί νέα δεδομένα στην υπόθεση της Folli Follie ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει περαιτέρω αντίδραση από την πλευρά της εταιρείας.

Πηγές εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται ακόμα και ενδεχόμενη άτακτη πτώχευση της εταιρείας.

Να σημειωθεί ότι υπέρ της αίτησης είχε ταχθεί το 53,6% των ομολογιούχων πιστωτών και οι εργαζόμενοι στην εταιρία, ενώ αντιτάχθηκαν οι πιστώτριες τράπεζες.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη συζήτηση της αίτησης της Folli - Follie στο Πρωτοδικείο, οι δικηγόροι της υποστήριξαν ότι εάν στην εταιρεία δεν δοθεί προστασία σε τρεις με τέσσερις μήνες θα οδηγηθεί σε πτώχευση. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι συνήγοροι της Folli Follie «υπάρχει συμφωνία του 54% των αιτούντων πιστωτών» την στιγμή που «η εταιρεία βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο για να εξυγιανθεί» και «χρειάζεται μια ανάσα ζωής για τρεις με τέσσερις μήνες».

Διαβάστε επίσης στο fpress.gr «Ο ρόλος της Dufry και τα περίεργα με τα περιουσιακά στοιχεία της Folli»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ