Β. Αποστολόπουλος: Αν πέρναμε το Ντυνάν θα έπρεπε να απολύσουμε 400 εργαζόμενους

Γίνονται αρκετές συζητήσεις με επιχειρήσεις που θα συνεισφέρουν στα μεγέθη του Ιατρικού

Β. Αποστολόπουλος: Αν πέρναμε το Ντυνάν θα έπρεπε να απολύσουμε 400 εργαζόμενους

«Η οικογένεια μου βρίσκεται στο χώρο της υγείας τα τελευταία 35 χρόνια και θα συνεχίσει να βρίσκεται για πάρα πολλά ακόμα...»

.... σε αντίθεση με το CVC που θα αποχωρήσει σύντομα, μόλις αποκομίσει τις όποιες υπεραξίες της επένδυσής του» ανέφερε μεταξύ άλλων στο FPRESS ο Β. Αποστολόπουλος του ιατρικού Αθηνών, επισημαίνοντας ότι υπό αυτές τις προϋποθέσεις η υπόθεση ΥΓΕΙΑ παραμένει ανοικτή.

Ωστόσο, σε επίπεδο εξαγορών γίνονται αρκετές συζητήσεις με επιχειρήσεις που θα συνεισφέρουν στα μεγέθη του Ιατρικού, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού των νοσοκομείων του Ομίλου. Στο εξάμηνο τα καθαρά κέρδη μετά φόρων διαμορφώθηκαν σε 7,9 εκατ. έναντι 5,1 εκατ. ευρώ πέρσι.

Οσον αφορά στο Ντυνάν,ο κ. Αποστολόπουλος υποστήριξε ότι το Ιατρικό δεν κατέθεσε δεσμευτική προσφορά, όχι γιατί δήλωσε ο Πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ το θέμα με το Ωνάσειο, "αλλά γιατί τα οικονομικά δεδομένα του Νοσοκομείου δεν … μα έπεισαν και με το καλημέρα θα έπρεπε να απολυθούν 400 άτομα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ