Folli Follie: «Εξηγήσεις» στον εισαγγελέα θα δώσουν δέκα στελέχη

Folli Follie: «Εξηγήσεις» στον εισαγγελέα θα δώσουν δέκα στελέχη

 

Δέκα άτομα καλούνται από τον οικονομικό εισαγγελέα Γ. Δραγάτση για να δώσουν εξηγήσεις για τη διάπραξη κακουργημάτων που φέρονται να έχουν σχέση με την Folli Follie.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κλήση ως ύποπτοι έχουν λάβει ώστε να εμφανιστούν η οικογένεια Κουτσολιούτσου (Δημήτρης, Γεώργιος , Αικατερίνη), τρία μέλη του ΔΣ , ο οικονομικός διευθυντής, ο επικεφαλής του λογιστηρίου, ο ορκωτός λογιστής που υπεγραψε τον ισολογισμό (και) του 2017 και ο επικεφαλής του Ομίλου στην Ασία.

Πρόκειται για 10 άτομα για τα οποία ο οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης είχε ζητήσει (και το Δικαστικό Συμβούλιο είχε αποδεχτεί με δυο βουλεύματα) να δεσμευθούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους, οι θυρίδες τους και τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα που κατέχουν.

Τα αδικήματα που καλούνται να δώσουν κατάθεση αφορούν αυτά της απάτης και ξεπλύματος βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.

Η κλήση σηματοδοτεί ότι φτάνει στο τέλος του το πρώτο κομμάτι της έρευνας ενώ εκκρεμεί να αξιολογηθεί η στάση των ελεγκτικών μηχανισμών καθως και άλλα ζητήματα που βρίσκονται στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ