Ο Σαράντης πήρε την αντιπροσωπεία της Wella

Ο Σαράντης πήρε την αντιπροσωπεία της Wella

Την διανομή του Wella, σήμα της εταιρείας COTY, αναλαμβάνει από τον Οκτώβριο του 2018 ο Όμιλος Σαράντη, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής του και στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση του προϊοντικού του χαρτοφυλακίου στον κλάδο ευρείας διανομής.

 

H συμφωνία περιλαμβάνει την αντιπροσώπευση και διανομή του χαρτοφυλακίου της Wella και συγκεκριμένα των σημάτων Koleston, Wellaflex και New Wave στην ελληνική αγορά ευρείας διανομής.

Η Wella, με ιστορία 150 ετών, αποτελεί το No2 παίκτη παγκοσμίως στην κατηγορία των βαφών και styling μαλλιών. Πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα η Wellaflex αποτελεί το Νο1 brand styling προϊόν.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών είναι μια ακόμα επιβεβαίωση της εδραιωμένης θέσης του Ομίλου Σαράντη στην αγορά καταναλωτικών προϊόντων και απόδειξη πως το ανεπτυγμένο δίκτυο πωλήσεων και η επιτυχημένη εμπορική εκτέλεση τον καθιστούν πόλο έλξης και ιδανικό συνεργάτη για πολυεθνικές εταιρείες που επιθυμούν να υποστηρίξουν και να αναπτύξουν την δραστηριότητά τους.

Για την ανάληψη της αντιπροσωπείας ο Όμιλος δεν χρειάστηκε να καταβάλει κάποια δαπάνη. Μέσω της εν λόγω συμφωνίας ο Όμιλος Σαράντη εμπλουτίζει περαιτέρω το προιοντικό του χαρτοφυλάκιο στην ελληνική αγορά, ενισχύοντας παράλληλα περαιτέρω τον κύκλο εργασιών του και την κερδοφορία του στο κανάλι της ευρείας διανομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ