Παίρνει μπρος ο διαγωνισμός για την πώληση των λιγνιτών της ΔΕΗ

Ξεκινούν τις επόμενες ημέρες οι συναντήσεις των ενδιαφερόμενων επενδυτών με τα αρμόδια στελέχη της ΔΕΗ

Παίρνει μπρος ο διαγωνισμός για την πώληση των λιγνιτών της ΔΕΗ

Αναθερμαίνεται ο διαγωνισμός για την πώληση των λιγνιτών της ΔΕΗ και μετά τη μικρή θερινή ανάπαυλα ξεκινούν και πάλι οι διεργασίες προκειμένου να τηρηθεί το αυστηρό και απαιτητικό χρονοδιάγραμμα για υποβολή δεσμευτικών προσφορών στις αρχές Οκτωβρίου.

 


Τις ερχόμενες ημέρες ξεκινούν οι συναντήσεις των ενδιαφερόμενων επενδυτών με τα αρμόδια στελέχη της ΔΕΗ που είναι επιφορτισμένα με το έργο του διαγωνισμού, αλλά και με τους αρμόδιους διευθυντές των τεχνικών και των οικονομικών υπηρεσιών.

Οι υποψήφιοι επενδυτές θα έχουν την ευκαιρία να ζητήσουν διευκρινιστικά στοιχεία σε σχέση με τα δεδομένα και τα οικονομικά στοιχεία στα οποία απέκτησαν πρόσβαση το καλοκαίρι μέσω του data room.

Στις συναντήσεις αυτές αναμένεται να δώσουν «το παρών» οι εκπρόσωποι τεσσάρων εκ των πέντε συμμετεχόντων στην πρώτη φάση του διαγωνισμού, δηλαδή τα σχήματα που έχουν παρουσία και έχουν καταστήσει σαφές το ενδιαφέρον τους για την πώληση.

Πρόκειται για τις εταιρείες και κοινοπραξίες που έχουν επισκεφθεί το data room ή πραγματοποίησαν επιτόπιες επιθεωρήσεις στις υπό πώληση μονάδες και ορυχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ