Tο σχέδιο για την ανέγερση νέας ξενοδοχειακής μονάδας στον Άλιμο

Εξακολουθεί να κεντρίζει το επενδυτικό ενδιαφέρον το παράκτιο μέτωπο της νότιας Αττικής – Τι προβλέπει το ΠΔ για τη χερσαία ζώνη της μαρίνας Αλίμου

Tο σχέδιο για την ανέγερση νέας ξενοδοχειακής μονάδας στον Άλιμο

Όλο και περισσότερα νέα ξενοδοχεία θα βλέπουμε στην παραλιακή Αθήνα λόγω της σημαντικής αύξησης των τουριστών προς τη χώρα μας. Σειρά παίρνει η μαρίνα Αλίμου.

Eίναι μία από τις μεγαλύτερες μαρίνες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς το υπό έκδοση Προεδρικό Διάταγμα επιτρέπει στη χερσαία ζώνη της μαρίνας Αλίμου, επιφάνειας περίπου 210.000 τ.μ., συνολική δόμηση 18.520 τ.μ., με χρήσεις που αφορούν τη λειτουργία της μαρίνας, χρήσεις αναψυχής και εστίασης, καθώς και αθλητικές και εμπορικές χρήσεις όπως εστιατόρια, ξενοδοχείο, εκθεσιακό - συνεδριακό κέντρο και εμπορικά καταστήματα. Το ΤΑΙΠΕΔ, κατόπιν σχετικής αξιολόγησης, προέκρινε τον Μάιο οκτώ επενδυτικά σχήματα στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και αναμένεται η υποβολή δεσμευτικών προσφορών από τις: κοινοπραξία Lamda Dogus που ελέγχει και τη μαρίνα του Φλοίσβου, κοινοπραξία της Port ad hoc SAS με την Dream Yacht Mediteranee και την J&P ΑΒΑΞ, ΑΒΙΑΡΕΠΣ, κοινοπραξία της «Ακτωρ Παραχωρήσεις» με την TEK ART του ομίλου Koc, ΑΤΕΣΕ, Intrakat, «Κάσος Κτηματική» και «Πόρτο Καρράς».

Από την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ