Επεκτείνεται η δανική αλυσίδα λιανεμπορίου JYSK

Επεκτείνεται η δανική αλυσίδα λιανεμπορίου JYSK

Μετά την «απόβασή» της στην Ελλάδα η δανική αλυσίδα λιανεμπορίου ειδών για το σπίτι JYSK προσθέτει συνεχώς καταστήματα στο δίκτυό της.

Με αιχμή το σκανδιναβικό design και τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές της, στοχεύει να αποσπάσει ένα σημαντικό μερίδιο από την αγορά ειδών για το σπίτι.

Η JYSK «αποβιβάστηκε» στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2015. Το πρώτο κατάστημα της JYSK άνοιξε στη Δανία το 1979. Ανήκει στον Δανό επιχειρηματία Lars Larsen, ο οποίος ελέγχει και άλλα εμπορικά σήματα (στη Γερμανία και στην Αυστρία, τα καταστήματα ονομάζονται Dänisches Bettenlager). Ο τζίρος της JYSK ανέρχεται στα 3,1 δισ. ευρώ.

Μέσα στην εβδομάδα ανοίγει νέο κατάστημα στα Ιωάννινα.

«Στην JYSK η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι πάντα στο επίκεντρο των ενεργειών μας και επηρεάζει τη στρατηγική μας. Επιλέγουμε τα σημεία και τις περιοχές για να ανοίξουμε τα νέα μας καταστήματα με τρόπο ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι πελάτες μας να μπορούν να φτάσουν ευκολότερα και γρηγορότερα, να μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα και γενικά να βιώσουν μια ευχάριστη εμπειρία αγορών» αναφέρει η Βάσω Γκαλή, Περιφερειακή Διευθύντρια της JYSK, εξηγώντας την στρατηγική της εταιρείας.

Στα πλαίσια της στρατηγικής αυτής, η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στα Ιωάννινα, αυτό το σημείο πλέον έχει βρεθεί, στο 4ο χλμ. Ε.Ο, Ιωαννίνων - Άρτας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ