Επενδύσεις σε Ελλάδα, Ρουμανία ετοιμάζουν τα Jumbo

Ενισχύεται το δίκτυο της αλυσίδας παιχνιδιών με νέα καταστήματα

Επενδύσεις σε Ελλάδα, Ρουμανία ετοιμάζουν τα Jumbo

Δεν σταματά τις επενδύσεις παρά την κρίση η αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών Jumbo στο εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα.

 

Μέχρι τον Ιούνιο του 2019 αναμένεται να λειτουργήσουν τρία νέα ιδιόκτητα υπέρ - καταστήματα στη Ρουμανία ενώ κατά το ίδιο διάστημα αναμένεται να λειτουργήσει και ένα υπέρ-κατάστημα στη Βόρεια Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της οικονομικής χρήσης Ιούλιος 2017-Ιούνιος 2018 o Όμιλος πρόσθεσε δύο ιδιόκτητα υπερ-καταστήματα στη Ρουμανία. Το πρώτο λειτούργησε τον Οκτώβριο του 2017 στην πόλη Suceava (14.500 τ.μ. περίπου) και το δεύτερο τον Φεβρουάριο του 2018 στο Βουκουρέστι (11.800 τ.μ. περίπου).

Το δίκτυο καταστημάτων Jumbo αριθμεί σήμερα 75 καταστήματα. Από αυτά τα 51 βρίσκονται στην Ελλάδα, 5 στην Κύπρο, 9 στη Βουλγαρία και 10 στη Ρουμανία, ενώ ο Όμιλος διαθέτει και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.e-jumbo.gr.

Η εταιρεία μέσω συνεργασιών, έχει παρουσία με καταστήματα που φέρουν το σήμα της Jumbo, σε πέντε χώρες (ΠΓΔΜ, Αλβανία, Κόσσοβο, Σερβία και Βοσνία).

Ο όμιλος προμηθεύεται τα προϊόντα του απευθείας από το εξωτερικό ως αποκλειστικός εισαγωγέας των εταιρειών παραγωγής παιχνιδιών και συναφών ειδών που δεν διαθέτουν αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, αλλά και από προμηθευτές παιχνιδιών, οι οποίοι έχουν έδρα στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ