JYSK: Νέο κατάστημα στα Τρίκαλα

JYSK: Νέο κατάστημα στα Τρίκαλα

Την Πέμπτη, 21 Ιουνίου η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK θα ανοίξει το δέκατο όγδοο κατάστημά της στην Ελλάδα, στα Τρίκαλα, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Τα Τρίκαλα αποτελούν τον επόμενο σταθμό του πλάνου ανάπτυξης της JYSK καθώς η Δανέζικη αλυσίδα που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ετοιμάζεται να ανοίξει το δέκατο όγδοο κατάστημά της στην Ελλάδα.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν δεκαέξι ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα, με πιο πρόσφατο το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας στη Λάρισα που εγκαινιάστηκε τον προηγούμενο μήνα. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή και ιδιοκτήτη της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Η Βάσω Γκαλή, Περιφερειακή Διευθύντρια της JYSK , εξηγώντας την στρατηγική της εταιρείας αναφέρει : «Στη JYSK η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι πάντα στο επίκεντρο των ενεργειών μας και επηρεάζει τη στρατηγική μας. Επιλέγουμε τα σημεία και τις περιοχές για να ανοίξουμε τα νέα μας καταστήματα με τρόπο ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι πελάτες μας να μπορούν να φτάσουν ευκολότερα και γρηγορότερα, να μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα και γενικά να βιώσουν μια ευχάριστη εμπειρία αγορών».

Στα πλαίσια της στρατηγικής αυτής, η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στα Τρίκαλα, αυτό το σημείο πλέον έχει βρεθεί, στο 5ο χλμ. Τρικάλων - Λάρισας και η Διευθύντρια Περιφέρειας κα Γκαλή και οι υπάλληλοι του νέου καταστήματος ανυπομονούν να καλωσορίσουν τους πελάτες με μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα, παπλώματα, λευκά είδη, έπιπλα σπιτιού και κήπου, είδη διακόσμησης αλλά και πολλά άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης για το σπίτι και τον κήπο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Γκαλή: «Το νέο μας κατάστημα φιλοδοξούμε να γίνει γρήγορα αγαπημένος προορισμός αγορών για τους πελάτες μας. Η JYSK έχει μεγάλη εξειδίκευση στα προϊόντα ειδών ύπνου όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, όμως οι πελάτες μας μπορούν να βρουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία επίπλων, διακοσμητικών αλλά και χρηστικών ειδών για το σπίτι και τον κήπο, σε εξαιρετικές τιμές και με την εγγύηση ποιότητας και το Σκανδιναβικό design της JYSK. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο έτσι ώστε να εξυπηρετεί αποτελεσματικά τους πελάτες μας και να τους βοηθάει να βρουν τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες τους. Παράλληλα, το e-shop JYSK.gr αλλά και η υπηρεσία μας Click & Collect δίνει επιπλέον δυνατότητες για ασφαλείς αγορές προϊόντων ηλεκτρονικά ή για κράτηση ηλεκτρονικά και παραλαβή από το κατάστημα, γρήγορα και εύκολα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ