Οι εργαζόμενοι της ΕΒΖ απαντούν στον υποψήφιο επενδυτή

Οι εργαζόμενοι της ΕΒΖ απαντούν στον υποψήφιο επενδυτή

Την έκπληξη της εκφράζει με ανακοίνωση η Ομοσπονδία Εργαζομένων Βιομηχανιών Ζαχάρεως Ελλάδας, για την πρόσφατη δημοσιοποίηση των θέσεων του υποψήφιου επενδυτή για την ΕΒΖ, Λούκας Φέκερ.

 

Ο κ. Φέκερ που είναι διευθύνων σύμβουλος του fund, Innovation Brain και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρουν για την αγορά της ΕΒΖ, όπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι «απαντά ως ο πλέον αρμόδιος στα ερωτήματα που απευθύναμε τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στην Διοίκηση της ΕΒΖ Α.Ε.».

«Τα ερωτήματα που είχαν τεθεί», συνεχίζει στην ανακοίνωση της η ομοσπονδία «απευθύνονταν στην κυβέρνηση και στη διοίκηση της εταιρείας και από αυτές περιμένουν υπεύθυνες απαντήσεις οι εργαζόμενοι.»

Επίσης, η Ομοσπονδία σημειώνει πως: «καμία πρόσκληση στο παρελθόν δεν έχει σταλεί στην ΟΕΒΖΕ αλλά ούτε συνάντηση έχει γίνει με τον Λούκας Φέκερ όπως ούτε με κάποιον άλλον επενδυτή. Τέτοιες συναντήσεις δεν θα γίνουν εάν δεν προηγηθούν οι διαδικασίες μεταξύ των μερών που ρυθμίζουν τις εξελίξεις στο θέμα της πώλησης της ΕΒΖ».

Το κείμενο του κ.Φέκερ, καταλήγει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, «επιβεβαιώνει τους εργαζομένους που είχαν ενημερώσει για το σχέδιο διάσπασης της εταιρείας σε «καλή» και «κακή» ΕΒΖ και διαψεύδει τις αντίθετες δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΒΖ κ. Καραχάλιου.»

Αναφέρει τέλος ότι «οι εργαζόμενοι εμμένουν σε απόλυτα διαφανείς διαδικασίες για την πώληση του ομίλου της ΕΒΖ.»

Νωρίτερα το fpress.gr είχε γράψει: Το σχέδιο της Innovation Brain για την ΕΒΖ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ