Δυναμική είσοδο στην Κίνα κάνει η Κορρές

Δυναμική είσοδο στην Κίνα κάνει η Κορρές

Πρεμιέρα στην αγορά της Κίνας εντός του δεύτερου εξαμήνου του 2018 αναμένεται να κάνει η Κορρές.

 

Λίγο καιρό μετά την είσοδο της Morgan Stanley και Profex στο μετοχικό της κεφάλαιο της εταιρείας, η τελευταία επιταχύνει και ετοιμάζεται να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στις εκτός συνόρων.

Όπως είπε χθες, κατά τη διάρκεια της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας ο διευθύνων σύμβουλος κ. Δ. Βιδάκης, η «είσοδος» τοποθετείται το δεύτερο εξάμηνο του έτους μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Εκτός από την αγορά της Κίνας, ο κ. Βιδάκης ανάφερε πως στο πλάνο της Κορρές για το 2018 περιλαμβάνονται και επεκτάσεις σε αγορές της Ευρώπης, που έως σήμερα η φίρμα δεν έχει παρουσία. Ο ίδιος ανάφερε επίσης ότι η εταιρία συνεχίζει να αναπτύσσεται με διψήφιο ρυθμό αύξησης πωλήσεων σε Ευρώπη και ΗΠΑ τους πρώτους μήνες του 2018, ενώ σταθερά αναπτύσσεται και στην ελληνική αγορά.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης εκ μέρους της Nissos, υπέβαλλε αίτημα εξόδου από το Χρηματιστήριο Αθηνών (squeeze out). Η διαγραφή της από το ταμπλό αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο δίμηνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ