Επέστρεψε το forky μετά την εξαγορά από τη Vivartia

Επέστρεψε το forky μετά την εξαγορά από τη Vivartia

H «startup» κοινότητα έχει αρχίσει να ανθίζει τα τελευταία χρόνια μετατρέπεται σε ένα πολλά υποσχόμενο και δυναμικό «κομμάτι» της ελληνικής οικονομικής σκηνής.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο όμιλος της Vivartia εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Forky που δραστηριοποιείται στην παράδοση μαγειρευμένου φαγητού. Αμέσως «κατέβασε» τον διαδικτυακό του τόπο ενώ τώρα όπως έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Forky.gr, η ηλεκτρονική πλατφόρμα εστίασης, επέστρεψε.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι «με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Forky ένωσε τις δυνάμεις του με την Vivartia και επέστρεψε ακόμα πιο δυναμικά στο χώρο της εστίασης και του μαγειρευτού φαγητού, εξυπηρετώντας ήδη περισσότερα σημεία εντός της Αττικής. Ανακαλύψτε στο site μας φρεσκομαγειρεμένα πιάτα με μεράκι και όρεξη και απολαύστε τα στον χώρο σας καθημερινά, Δευτέρα με Σάββατο, από τις 12:00 έως τις 18:30. Σύντομα τα αγαπημένα σας πιάτα θα είναι κοντά σας σε όλη την Αττική αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας».

Η ένταξη της Forky στο portfolio του ομίλου Vivartia, o οποίος έχει παρουσία στην εστίαση μέσω των Goody’s και των Everes κινείται στην εκτίμηση ότι η αγορά του έτοιμου μαγειρευτού φαγητού εμφανίζει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.

Να σημειωθεί ότι η Forky που δημιουργήθηκε το 2014 από τους Μιχάλη Γκόντα και Πέτρο Πιτσιλή έλαβε µε τη συμμετοχή του Openfund ΙΙ αλλά και του βρετανικού ταµείου Blue Wire Capital και μεμονωμένων ιδιωτών αρχική χρηματοδότηση 800.000 ευρώ. Το 2016 εντάχθηκε στο δίκτυο της Endeavor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ