Σε παγκόσμιο προορισμό γκολφ μετατρέπεται το Costa Navarino

Σε παγκόσμιο προορισμό γκολφ μετατρέπεται το Costa Navarino

Σε νέες επενδύσεις προχωρεί το Costa Navarino ενισχύοντας τη δυναμική που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός στη Μεσσηνία.

 

Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ενέκρινε τους περιβαλλοντικούς όρους για τη δημιουργία γηπέδου γκολφ 36 οπών και των συνοδών αυτού εγκαταστάσεων στη θέση «Περιοχή Κυνηγού» στη Costa Navarino.

Οι συνοδές εγκαταστάσεις αφορούν σε συμπληρωματικούς χώρους προπόνησης, λέσχη γκολφ, κτίριο προσωπικού, κτίριο εξυπηρέτησης αθλητικών εγκαταστάσεων κ.α.

Το έργο του νέου γηπέδου γκολφ εντάσσεται στη δεύτερη φάση της επέκτασης του τουριστικού συγκροτήματος, η οποία έχει συνολικό προϋπολογισμό 250 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, την ανέγερση των παραθαλάσσιων υπερπολυτελών κατοικιών Navarino Residences.

Ουσιαστικά, στην περιοχή Navarino Hills, σε υψίπεδο 5.000 στρεμμάτων, θα αναπτυχθούν δύο γήπεδα γκολφ καθένα από τα οποία θα διαθέτει 18 οπές. Αυτά προστίθενται στο υφιστάμενο The Bay Course, γεγονός που εκτιμάται ότι θα καθιερώσει την περιοχή ως παγκόσμιο προορισμό γκολφέρ.

Η δεύτερη φάση της επένδυσης περιλαμβάνει εκτός από τα γήπεδα γκολφ και τις παραθαλάσσιες κατοικίες, το παραθαλάσσιο Νavarino Waterfront, που θα αποτελεί resort πέντε αστέρων, διαθέτοντας αγορά στα πρότυπα παράκτιας κωμόπολης. Επίσης, στο Navarino Bay, όπου βρίσκεται το βραβευμένο γήπεδο γκολφ The Bay Course, θα δημιουργηθεί ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο καθώς και βίλες με πισίνα. Θα περιλαμβάνει υποδομές, όπως spa και beach club για αποκλειστική χρήση από τους επισκέπτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ