ΟΤΕ: Πρόθεση αγοράς έως 30 εκατ. ιδίων μετοχών

ΟΤΕ: Πρόθεση αγοράς έως 30 εκατ. ιδίων μετοχών

 

 

Την πρόθεσή του να προχωρήσει στην αγορά έως 30.000.000 ιδίων μετοχών, κατά τη χρονική περίοδο από 4/4/2018 έως και 31/1/2019 σε εύρος τιμών από 1 (κατώτατη τιμή αγοράς) έως 30 (ανώτατη τιμή αγοράς) ανά μετοχή ανακοίνωσε ο ΟΤΕ.

Το μέγιστο ποσό που αναμένεται να διατεθεί για αγορά ιδίων μετοχών, κατά την προαναφερόμενη περίοδο, ανέρχεται σε 95 εκ., συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εξόδων.

Το τελικό ποσό και ο αριθμός των μετοχών που εν τέλει θα αγορασθούν, θα εξαρτηθεί από την τιμή και την εμπορευσιμότητα της μετοχής, στην ως άνω χρονική περίοδο.

Ο ΟΤΕ ανέθεσε στην Χρηματοοικονομική Εταιρεία Morgan Stanley & Co International Plc ως Κύριο Ανάδοχο, την διαχείριση κατά την κρίση της, του Προγράμματος Επαναγοράς Ιδίων Μετοχών κατά την ως άνω περίοδο.

Η αγορά των ιδίων μετοχών θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με σκοπό την ακύρωσή τους με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων και υπό τους όρους του ισχύοντος νομικού και κανονιστικού πλαισίου.

Ο ΟΤΕ κατέχει σήμερα 1.343.110 ίδιες μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 0,27% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ