Στα τέλη του 2019 ανοίγουν τα Αστέρια Γλυφάδας

Μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στον σχεδιασμό του ξενοδοχειακού συγκροτήματος

Στα τέλη του 2019 ανοίγουν τα Αστέρια Γλυφάδας

 

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι επενδύσεις της Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ στον χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας, μετά τις εξαγορές στις οποίες προχώρησε η εισηγμένη μέσω της θυγατρικής της Grivalia Hospitality.

Σε λειτουργία θα τεθεί στο τέλος του 2019 εκ νέου ένα από πλέον εμβληματικά ξενοδοχεία της Αττικής στο παράκτιο μέτωπο, τα Αστέρια Γλυφάδας. Όπως αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας, στα μέσα του 2019 προγραμματίζεται η έναρξη λειτουργίας του νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στα Αστέρια Γλυφάδας, καθώς εκτιμάται ότι τους επόμενους μήνες θα ξεκινήσει η ανακατασκευή των υφιστάμενων υποδομών.

Την ίδια στιγμή, σε φάση κατασκευής έχει περάσει, στο μεταξύ, η ανάπτυξη της Grivalia Hospitality στον Παναμά, υπό την ονομασία Pearl Island Project, σε ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νησιά το οποίο εξαγόρασε πέρσι από την Dolphin Capital.

Η πρώτη φάση της ανάπτυξης είναι επένδυση ύψους 80 εκατ. δολ. ΗΠΑ και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2020. Θα περιλαμβάνει πολυτελές τουριστικό θέρετρο, Ritz-Carlton Reserve - συμφωνία με τον όμιλο Marriott, καθώς και βίλες (αρχικά ένας μικρός αριθμός και στη συνέχεια μπορεί να φθάσουν και τις 100) σε μια από τις πιο όμορφες παραθαλάσσιες τοποθεσίες του νησιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ