Νέες επενδύσεις ετοιμάζει η Mega Yeeros  

Νέες επενδύσεις ετοιμάζει η Mega Yeeros   

Εντός και εκτός Ελλάδας συνεχίζει την ανάπτυξη η Mega Yeeros. Η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα της σε περίπου 1.500 – 2.000 καταστήματα εστίασης, ενώ στη λιανική διατίθενται κάποια από τα προϊόντα της μέσω της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «My Market».

Στις ΗΠΑ τα προϊόντα της Mega Yeeros βρίσκονται σε 25 πολιτείες, αλλά ακόμη και στον Παναμά (σε 10 καταστήματα). Σημειώνεται ότι η μονάδα της εταιρείας στο Νιου Τζέρσεϊ εξυπηρετεί την αγορά των ΗΠΑ, του Καναδά, του Παναμά και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η εταιρεία εισέρχεται στην κατηγορία του προψημένου γύρου προϊόν το οποίο θα διατίθεται και στη λιανική.

Για την παραγωγή του εν λόγω προϊόντος προηγήθηκε έρευνα τριών ετών και απαιτήθηκαν επενδύσεις ύψους 2,5 εκατ. ευρώ σε γραμμές παραγωγής και μηχανήματα.

Το νέο προϊόν αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στην εταιρεία η οποία το 2017 πραγματοποίησε τζίρο 27,8 εκατ. ευρώ και επιπλέον 8,5 εκατ. ευρώ στις ΗΠΑ.

Προς την κατεύθυνση αυτή η Mega Yeeros πέραν της παραγωγικής δραστηριότητας που έχει από το 2014 στις ΗΠΑ και τις εξαγωγές της από τον Παναμά έως το Ντουμπάι, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα καθώς και στην ταυτότητα των προϊόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ