Στο «σφυρί» η γυάλινη κυριαρχία του Βωβού

Στις 21 Μαρτίου οι προσφορές για τα εμβληματικά κτίρια του

Στο «σφυρί» η γυάλινη κυριαρχία του Βωβού

Στο «σφυρί» βγαίνουν τα τρία μεγάλα ακίνητα του ομίλου Βωβού σε Μαρούσι και Αμπελόκηπους από την Εθνική Leasing, συνολικής αξίας άνω των 36 εκατ. ευρώ.

Οι τελικές προσφορές πρέπει να έχουν κατατεθεί έως τις 21 Μαρτίου.

Το ενδιαφέρον εγχώριων εταιρειών επενδύσεων ακινήτων όπως και ξένων ομίλων θεωρείται σίγουρο. Σύμφωνα με την διαδικασία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν είτε κάθε ακίνητο ξεχωριστά, είτε να αποκτήσουν τα τρία ακίνητα μαζί, με ένα ακόμα στα Βριλήσσια, με την κατάθεση ενιαίας προσφοράς.

Πρόκειται για γραφειακούς χώρους σε τρία ακίνητα του άλλοτε κραταιού ομίλου στο Μαρούσι και τους Αμπελοκήπους τα οποία είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος τους μισθωμένα και πωλούνται είτε ανεξάρτητα είτε ακόμη και ως cluster μαζί με ένα ακόμη ακίνητο στα Βριλήσσια (στο σύνολό τους τέσσερις ιδιοκτησίες).

Το σημαντικότερο και μεγαλύτερο από τα τρία ακίνητα είναι το συγκρότημα γραφείων, καταστημάτων και σταθμού αυτοκινήτων αποτελούμενο από τα κτίρια Α’και Β’επί της Λεωφόρου Κηφισίας 66, εκεί όπου στεγάζονται τα γραφεία της Wind στο Μαρούσι.

Το δεύτερο ακίνητο βρίσκεται στους Αμπελοκήπους, επί της οδού Πουλίου 6, και σήμερα στεγάζεται το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Το τρίτο ακίνητο είναι οριζόντια ιδιοκτησία γραφειακών χώρων 4ου ορόφου, επιφάνειας 921 τ.μ. και 19 θέσεις στάθμευσης στο Β’ και Γ' υπόγειο, στην οδό Θεοφάνους 4 στην Αθήνα, με προβολή στη συμβολή της Λ. Αλεξάνδρας με τη Λ. Κηφισίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ