Τα παιχνίδια της AS Company «ταξιδεύουν» και στην Ρουμανία

Επεκτείνει τις δραστηριότητές της η εταιρεία

Τα παιχνίδια της AS Company «ταξιδεύουν» και στην Ρουμανία

 

Κόντρα στη συγκυρία, η AS Company καταφέρνει κατά τα τελευταία χρόνια να διευρύνει τα μερίδιά της στην αγορά, να επιτυγχάνει κερδοφόρα αποτελέσματα και να διαθέτει πολύ ισχυρή ρευστότητα.

Η εταιρεία ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί και στην αγορά της Ρουμανίας. Με την ίδρυση της θυγατρικής στη Ρουμανία η εταιρία παιχνιδιών θα διαθέτει πλέον δύο θυγατρικές που δραστηριοποιούνται εκτός Ελλάδος, καθώς ήδη είχε επεκταθεί στην αγορά της Κύπρου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 21/2/2018 αποφασίστηκε η αυτόνομη παρουσία της εταιρείας στην αγορά της Ρουμανίας, με την ίδρυση εκεί θυγατρικής, στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας θα συμμετέχει κατά 100% η AS Company AE.

Η ίδρυση της θυγατρικής στη Ρουμανία εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό της AS Company AE για επέκταση της στην αγορά των Βαλκανίων.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ίδρυσης της θυγατρικής, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Απριλίου του 2018, η εταιρία θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση.

Η AS ιδρύθηκε το 1990 στη Θεσσαλονίκη και είναι μια ελληνική εταιρία με κύρια δραστηριότητα την δημιουργία και εμπορία παιχνιδιών. Με το βλέμμα στραμμένο τόσο στις εξελίξεις της παγκόσμιας αγοράς παιχνιδιού όσο και στις απαιτήσεις του Έλληνα καταναλωτή, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει μία επιτυχημένη πορεία από το 1990, έως σήμερα, φέρνοντας πρωτοποριακά και διαχρονικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες όλων των καταναλωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ