To δυναμικό παρόν και το δυναμικότερο μέλλον της αλυσίδας ξενοδοχείων Grace

Άνοιξαν τις πύλες τους για τη φετινή σεζόν τα ξενοδοχεία Σαντορίνη και Μύκονο - Προχωρούν οι επενδύσεις σε Κέα και Μεσσηνία

To δυναμικό παρόν και το δυναμικότερο μέλλον της αλυσίδας ξενοδοχείων Grace

Με διεθνή παρουσία και δραστηριότητα, η αλυσίδα ξενοδοχείων Grace, έτοιμη από καιρό, υποδέχεται ήδη τους χιλιάδες πελάτες της στις πολυτελείς μονάδες της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Κανονικά, προχωρούν οι προετοιμασίες ώστε σύντομα η αλυσίδα να δώσει το δυναμικό παρόν σε δύο ακόμη ελληνικούς προορισμούς: Καλαμάτα και Κέα. 

Η αλυσίδα εκτός από την ισχυρή της παρουσία σε Ελβετία, Αργεντινή, Μαρόκο και Βόρειο Αμερική έχει σχέδιο περαιτέρω ισχυροποίησης της παρουσίας της στην Ελλάδα. Με τις νέες επενδύσεις σε Καλαμάτα και Κέα, ο αριθμός των ξενοδοχείων της αλυσίδας Grace επί ελληνικού εδάφους, θα αυξηθεί σε τέσσερα. Οι δύο μονάδες, -αυτή της Μυκόνου και αυτή της Σαντορίνης- έχουν ήδη ανοίξει τις πύλες τους για την φετινή σεζόν. Η μονάδα στη Σαντορίνη θα λειτουργήσει έως την 31η Οκτωβρίου και αυτή της Μυκόνου έως τις 14 Οκτωβρίου.

Για το περιεχόμενο των υπηρεσιών που θα παρέχονται σε κάθε προορισμό αλλά και για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των νέων επενδύσεων, η εικόνα διαμορφώνεται ως εξής:

Για την ξενοδοχειακή μονάδα στην Κέα δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Για την ξενοδοχειακή μονάδα στην Καλαμάτα δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Για την ξενοδοχειακή μονάδα στην Μύκονο, δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Για την ξενοδοχειακή μονάδα στην Σαντορίνη, δείτε περισσότερα ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ