Έρχεται μεγάλη τουριστική επένδυση στον Μυστρά

Συνολική επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ

Έρχεται μεγάλη τουριστική επένδυση στον Μυστρά

 

Ανοίγει τις πύλες της στον Μυστρά Λακωνίας, τον Μάιο του 2018, ξενοδοχειακή επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ, που αποτελεί τον πρώτο ολιστικό πολυτελή προορισμό ευζωίας (luxury wellbeing destination spa) διεθνών προδιαγραφών στην Ελλάδα.

Το Euphoria Retreat θα λειτουργεί σε 12μηνη βάση, απευθύνεται σε κοινό που αναζητά διακοπές ευεξίας, χαλάρωσης και αναζωογόνησης και αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο. Διαθέτει 45 δωμάτια και σουίτες προδιαγραφών ξενοδοχείου 5 αστέρων, που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 95 επισκέπτες.

Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται επιπλέον εξωτερική πισίνα και χώροι γυμναστικής για Yoga, Pilates και TRX. Επίσης, διαθέτει ένα healthy juice bar και ένα εστιατόριο, του οποίου η κουζίνα βασίζεται στα πρότυπα της τοπικής και Μεσογειακής γαστρονομίας. Το μαγικό τοπίο συμπληρώνει ένα καταπράσινο δάσος, έκτασης περίπου 30 στρεμμάτων, στο οποίο θα πραγματοποιούνται υπαίθριες δραστηριότητες.

Το σύμπλεγμα του Euphoria Retreat αναμένεται να απασχολεί δυναμικό 85 ατόμων και ο στόχος είναι ένα μεγάλο ποσοστό των εργαζομένων να προέρχεται από την τοπική κοινότητα. Επιπλέον, η βάση προμηθευτών της μονάδας θα προέρχεται κυρίως από τοπικές επιχειρήσεις και παραγωγούς, με στόχο την αγαστή συνεργασία με τοπικούς φορείς, επαγγελματίες και κατοίκους.

Η νέα τουριστική επένδυση στον Μυστρά Λακωνίας αναμένεται να εμπλουτίσει και να επεκτείνει τη γκάμα των τουριστικών υπηρεσιών και εμπειριών στους επισκέπτες και να ανοίξει νέους ορίζοντες στον εναλλακτικό τουρισμό, προσδίδωντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στον τόπο. Οι ήδη προγραμματισμένες εκτεταμένες ενέργειες προβολής του Euphoria Retreat στις αγορές του εξωτερικού, στόχο έχουν να συμβάλλουν συνολικά στην προβολή του Μυστρά και της ευρύτερης περιοχής στις διεθνείς αγορές, να αναδείξουν την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου και να ενισχύσουν την εικόνα και την αναγνωρισιμότητά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ