Η Intrasoft παρέδωσε τελωνειακή πλατφόρμα στο Μπενίν

Η Intrasoft παρέδωσε τελωνειακή πλατφόρμα στο Μπενίν

Την ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης ECTN (Electronic Cargo Tracking Note), ως μέρος της συνεχιζόμενης συνεργασίας της με το Bureau International Maritime (BIM) και το λιμάνι του Κοτονού (Port Autonome de Cotonou, PAC), στη Δημοκρατία του Μπενίν παρέδωσε η Intrasoft International.

 

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας του Φεβρουαρίου του 2017 με το BIM, η Intrasoft ανέπτυξε την πλατφόρμα ECTN, παρέχοντας επιπρόσθετα τελωνειακές και ναυτιλιακές υπηρεσίες για την διεκπεραίωση των τελωνειακών δηλώσεων που υποβλήθηκαν στο PAC.
Παράλληλα, η Intrasoft θα παραμείνει υπεύθυνη για την συνεχή επικαιροποίηση και συντήρηση της πλατφόρμας.
Η πλατφόρμα ECTN μπήκε στην παραγωγή την 1η Νοεμβρίου, 2017. Η αρχιτεκτονική της βασίζεται στις αρχές SOA (Service Oriented Architecture).

Ο στόχος της πλατφόρμας ECTN είναι να παρακολουθείται πλήρως η κυκλοφορία προς το λιμάνι του Κοτονού και να παρέχεται ξεκάθαρη εικόνα των διαφόρων τύπων φορτίου που μεταφέρονται ανά πάσα στιγμή.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International σχολίασε: «Η συνεργασία μας με το BIM και η χρήση της πλατφόρμας ECTN είναι εξαιρετικά σημαντικές ως μέρος της στρατηγικής μας να ηγηθούμε παγκοσμίως στην αγορά προϊόντων λογισμικών για τελωνεία (e-customs). Προσδοκούμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία αυτή και σε άλλες χώρες της Αφρικής προσφέροντας την εμπειρία μας στην ευρύτερη περιοχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ