Σε ποιους καταναλωτές θα στέλνει μηνιαίους λογαριασμούς η ΔΕΗ

Έρχονται οι 800 χιλιάδες πρώτοι

Σε ποιους καταναλωτές θα στέλνει μηνιαίους λογαριασμούς η ΔΕΗ

Μηνιαίους λογαριασμούς θα στέλνει πλέον η ΔΕΗ σε δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές και όχι διμήνου, όπως μέχρι σήμερα!

Ο νέος αυτός τρόπος έκδοσης λογαριασμού θα ισχύσει για όσους συναλλάσσονται ηλεκτρονικά με την επιχείρηση.

Πρόκειται για 800.000 καταναλωτές που πληρώνουν ηλεκτρονικά σήμερα, αλλά ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί στα 2.000.000 καταναλωτές το 2018.Οι διαδικασίες βρίσκονται από τη δημόσια εταιρία στην τελική ευθεία ώστε από τις πρώτες μέρες του 2018 να είναι δυνατή η έκδοση τους.

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης ανακοίνωσε με αφορμή τα αποτελέσματα εννιαμήνου της εταιρείας, ότι μετά από καθυστέρηση αρκετών ετών, η εταιρεία θα καθιερώσει την αποστολή μηνιαίων λογαριασμών για όσους καταναλωτές είναι εγγεγραμμένοι στην εφαρμογή ηλεκτρονικής πληρωμής.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΗ, η δράση θα αφορά σε πρώτη φάση 800 χιλιάδες καταναλωτές οι οποίοι σήμερα είναι γραμμένοι στο e-bill της ΔΕΗ, το οποίο εκσυγχρονίζεται από την υποτυπώδη μορφή που είχε μέχρι σήμερα (είχε κυρίως ενημερωτικό χαρακτήρα). Μέσα στο 2018 ο αριθμός των μηνιαίων λογαριασμών που φιλοδοξεί να αποστείλει η ΔΕΗ φτάνει τα 2 εκατομμύρια, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΕΗ.

Οι λογαριασμοί θα αποστέλλονται κάθε μήνα στα email των καταναλωτών. Τα ποσά βέβαια, θα είναι έναντι και τον τέταρτο μήνα θα έρχεται ο εκκαθαριστικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ