Nέα ξενοδοχειακά project από την Zeus International

Το πρώτο «έξυπνο» ξενοδοχείο στην καρδιά της Αθήνας

Nέα ξενοδοχειακά project από την Zeus International

Το επόμενο διάστημα ανοίγει στο κέντρο της Αθήνας το «K29», το πρώτο «έξυπνο» συγκρότημα πολυτελών σουϊτώντο οποίο το φέρνει την Ελλάδα η Zeus International.

Με την ολοκλήρωση ενός χρόνου από την λειτουργία του Wyndham Grand Athens που ήταν επισφράγιση της στρατηγικής συνεργασίας ανάμεσα στη Zeus International και τη Wyndham Hotel Group, το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό όμιλο στον κόσμο, η Zeus ολοκλήρωσε ήδη έξι ξενοδοχειακά project εντός του 2017, ενώ έχει δρομολογήσει άλλα τρία νέα έργα έως την άνοιξη του 2018.

Στο τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το «Κ29», ένα μοναδικό concept που θα εστιάσει στο νεανικό κοινό. Το «Κ29», στον αριθμό 29 της Αγίου Κωνσταντίνου στο κέντρο της Αθήνας, θα αποτελέσει την απάντηση της Zeus International στα ενοικιαζόμενα της Airbnb, καθώς θα συνδυάζει την άνεση και την αυτονομία που προσφέρει ένα μικρό «διαμέρισμα» με τις παροχές που μπορεί να προσφέρει ένα ξενοδοχείο.

Μεταξύ άλλων, θα διαθέτει γυμναστήριο και εστιατόριο greek-tapas, ενώ η είσοδος στο ξενοδοχείο θα γίνεται μέσω ειδικής εφαρμογής από το κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα χρησιμοποιείται και για τη χρήση άλλων ψηφιακών υπηρεσιών.

Στο μεταξύ, σε συνέχεια του Wyndham Loutraki Poseidon Resort και του Ramada Loutraki Poseidon Resort, που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους τον περασμένο Μάιο, τη σκυτάλη θα πάρουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018, το Dolce Attica Riviera, το Ramada Attica Riviera και το Wyndham Grand Residences.

Το Dolce Attica Riviera θα είναι ένα θέρετρο με 346 δωμάτια, στη Βραυρώνα. Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα και σε πολύ μικρή απόσταση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στον χώρο του συνεδριακού τουρισμού.

Αντίστοιχα, το Ramada Attica Riviera θα προσφέρει μια ποιοτική επιλογή για μοναδικά καταλύματα και εκλεπτυσμένες υπηρεσίες, με 129 δωμάτια, στο Μάτι Ραφήνας.

Τέλος, προγραμματίζεται η λειτουργία του Wyndham Grand Residences & Suites στο κέντρο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο, με 94 πολυτελείς σουίτες μοναδικής αισθητικής, με θέα την Ακρόπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ