Στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη η Προμηθευτική

Στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη η Προμηθευτική

Η εταιρεία αποφάσισε να υιοθετήσει, μέσω του Make A Wish Ελλάδος, την ευχή της μικρής Αναστασίας (17 ετών) που πάσχει από Οξεία Λεμφ. Λευχαιμία και να την κάνει πραγματικότητα μέσα σε αυτές τις γιορτές.

Φέτος τα Χριστούγεννα, η αλυσίδα Super Market ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ στέκεται για ακόμη μια φορά στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη, πιστή στην τήρηση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει ξεκινήσει πλέον να εφαρμόζει. Έτσι, η εταιρεία αποφάσισε να υιοθετήσει, μέσω του Make A Wish Ελλάδος, την ευχή της μικρής Αναστασίας (17 ετών) που πάσχει από Οξεία Λεμφ. Λευχαιμία και να την κάνει πραγματικότητα μέσα σε αυτές τις γιορτές.

Η Αναστασία δεν ευχήθηκε τίποτα παραπάνω από ένα ταξίδι στην Κρήτη και η ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ δεν θα μπορούσε παρά να μην ανταποκριθεί σε αυτή της την επιθυμία. Σε συνεργασία με εκλεκτούς προμηθευτές της και αγαπημένα προϊόντα του καταναλωτικού κοινού, αλλά και με την καθοριστική συμβολή των πελατών της, τα Super Market ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ θα συλλέξουν το ποσό που απαιτείται μέσω της αγοράς των συγκεκριμένων προϊόντων που η εταιρεία όρισε γι αυτό το σκοπό και που μέρος των χρημάτων από κάθε αγορά τους θα συλλέγεται για την Αναστασία.

Τα προϊόντα για την Αναστασία είναι:
o ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΦΡΕΣΚΑ Α Large // 15ΑΔΑ, όπου με κάθε αγορά του προϊόντος αυτού τα 0,15? θα συλλέγονται για την Αναστασία
o ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗ 400ΓΡ
o ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ 350ΓΡ
o ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗ ΤΣΟΥΡΕΚΙ 600ΓΡ
o ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗ ΣΜΥΡΝΕΙΚΗ ΚΕΙΚ 800ΓΡ
όπου με κάθε αγορά των παραπάνω προϊόντων, τα 0,30? θα συλλέγονται για την Αναστασία
o ΕΨΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟ 1.5LT -0.3E, όπου με κάθε αγορά του προϊόντος αυτού, τα 0,30? θα συλλέγονται για την Αναστασία
o ΚΑΦΕΣ BRAVO ΚΛΑΣΙΚΟΣ 95ΓΡ , όπου με κάθε αγορά του προϊόντος αυτού, τα 0,30? θα συλλέγονται για την Αναστασία
Η ενέργεια θα ισχύει από τις 14/12/2017 έως και τις 8/1/2018 σε όλα τα καταστήματα των Super Market ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ.

Τέλος, η εταιρεία ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, τους προμηθευτές της, τους συνεργάτες της αλλά και το προσωπικό της, που αμέσως αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια. Πρωτίστως, όμως, το καταναλωτικό κοινό που θα συνεισφέρει, φέτος τις γιορτές, για να γίνει η ευχή ένος μικρού κοριτσιού πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ