To PayByBank χορηγός στην eCommerce Expo 2017

To PayByBank χορηγός στην eCommerce Expo 2017

To PayByBank είναι μία υπηρεσία της WorldBridge - Ίδρυμα Πληρωμών A.E.

Το PayByBank, η υπηρεσία που βάζει όλα τα e-shops - και όχι μόνο - στα μενού πληρωμών όλων των τραπεζών, δεν θα μπορούσε να λείπει από τα πιο σημαντικά γεγονότα της αγοράς. Έτσι θα είναι και φέτος χορηγός της eCommerce Expo που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, στο κέντρο της Αθήνας.

Με το PayByBank μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο online μενού πληρωμών όλων των τραπεζών, από το πιο μικρό e-shop ως την πιο μεγάλη εταιρεία ακόμη και αν διατηρούν λογαριασμό σε μία μόνο τράπεζα! Επιπλέον η διασύνδεση γίνεται εύκολα και γρήγορα, με τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις να καρπώνονται άμεσα τα οφέλη της στιγμιαίας τραπεζικής κατάθεσης/εξόφλησης αλλά και του αυτοματισμού.

Με έναν απλό κωδικό στις αποδείξεις και τα τιμολόγιά της, κάθε επιχείρηση μπορεί να διαθέσει τα παρακάτω 4 κανάλια πληρωμής στους πελάτες της, χωρίς αυτοί να χρειάζεται να κάνουν καμία εγγραφή:
1) E-banking
2) Phone banking
3) Τραπεζικά καταστήματα
4) Συνεργαζόμενα σημεία πληρωμής λογαριασμών, για πληρωμές με μετρητά ακόμη και απογεύματα και σαββατοκύριακα.

Επιπλέον οι πελάτες «χτίζουν» το αφορολόγητό τους ενώ συμμετέχουν και στις λοταρίες του Υπουργείου Οικονομικών καθώς οι πληρωμές μέσω PayByBank εμπίπτουν σε κάθε περίπτωση στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.
To PayByBank είναι μία υπηρεσία της WorldBridge - Ίδρυμα Πληρωμών A.E.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ