Η Fanta μετατρέπει το Γκάζι

Η Fanta μετατρέπει το Γκάζι

Η ομάδα Marketing Νέων της Fanta, προσκαλεί όλους να ζήσουν από κοντά αυτή την ξεχωριστή gaming εμπειρία

H Fanta έρχεται στο Γκάζι για να προσφέρει την πιο αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους fans των video games! Η ομάδα Marketing της Fanta, με πρωταγωνιστές τους νέους, «ταράζει» για ακόμα μια φορά τα νερά, μετατρέποντας την πολυσύχναστη πλατεία στον απόλυτο gaming προορισμό. Από 1 έως 3 Δεκεμβρίου, και από τις 6 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, video games, δώρα, μουσική και αμέτρητες εκπλήξεις περιμένουν όλους όσοι βρεθούν στο μοναδικό αυτό happening που υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία! Η πιο fun Ομάδα Marketing, καλεί τον κόσμο να αναμετρηθεί στο πιο διασκεδαστικό τουρνουά του γνωστού και αγαπημένου σε όλους PΑC-MAN, το οποίο θα προβάλλεται σε ένα τεράστιο Fanta VideoGaming-Wall, κάνοντας το θέαμα ακόμα πιο εντυπωσιακό, τόσο για τους παίκτες, όσο και για τους θεατές που θα το παρακολουθούν. Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, αφού καθημερινά θα αναδεικνύονται τρεις νικητές, που θα κερδίσουν τα πιο fun δώρα.

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά, κάθε παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να παίξει σε δύο πεντάλεπτα σετ του αγαπημένου παιχνιδιού. Ο παίκτης που θα πετύχει το υψηλότερο score θα κερδίσει μια κονσόλα Playstation4, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος μια κονσόλα Nintendo Classic Mini Nes και μια δωροεπιταγή 70 ευρώ από τα Public αντίστοιχα! Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν εντελώς δωρεάν μερικά από τα πιο δημοφιλή video games όπως τα FIFA2018, NBA2K18 και το Just Dance 2017.

Η ομάδα Marketing Νέων της Fanta, προσκαλεί όλους να ζήσουν από κοντά αυτή την ξεχωριστή gaming εμπειρία, απολαμβάνοντας μαζί με την παρέα τους μερικά από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια! Μην το χάσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ