To Forky εξαγόρασε η Vivartia

Τι ανακοίνωσαν οι εταιρείες

To Forky εξαγόρασε η Vivartia

Στην εξαγορά της ελληνικής εταιρείας Forky που δραστηριοποιείται στην παράδοση μαγειρευμένου φαγητού προχώρησε ο όμιλος της Vivartia.

 

«Επιτέλους είμαστε και επίσημα στη θέση να μοιραστούμε μαζί σας τα καλά νέα. Το Forky ανήκει πλέον στην οικογένεια της Vivartia, τον μεγαλύτερο όμιλο τροφίμων στην Ελλάδα!», αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Η εταιρεία που λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια παραδίδει φαγητό στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Tην είδηση επιβεβαίωσαν στο fpress και στελέχη της Vivartia, καθώς όπως ανέφεραν «προχωρήσαμε στην εξαγορά του Forky καθώς θεωρούμε ότι οι προοπτικές στον κλάδο του έτοιμου φαγητού είναι μεγάλες».

Από την πλευρά της η Forky αναφορικά με τις προοπτικές συνεργασίας του με την Vivartia αναφέρει:

«Το συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον όλο και περισσότερων ανθρώπων για υγιεινές επιλογές, σε συνδυασμό με τον περιορισμένο χρόνο για μαγείρεμα στο σπίτι μέσα στην εβδομάδα, έχει δημιουργήσει μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά στον ευρύτερο κλάδο της εστίασης.

Παρακολουθώντας πολύ στενά αυτές τις εξελίξεις ο όμιλος Vivartia ήθελε από καιρό να δραστηριοποιηθεί ενεργά σε αυτόν τον κλάδο και έτσι μετά από πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το Forky θα επανέλθει, χρησιμοποιώντας το δίκτυο διανομής του ομίλου Vivartia, για πολύ γρήγορη ανάπτυξη σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Πολλά περισσότερα σημεία διανομής σημαίνει ακόμα καλύτερα επίπεδα εξυπηρέτησης, διατηρώντας πάντα την ποιότητα Forky στο ακέραιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ