UEFA και Booking.com έδωσαν τα χέρια για το EURO 2020

UEFA και Booking.com έδωσαν τα χέρια για το EURO 2020

H Booking.com γίνεται ο επίσημος συνεργάτης για κρατήσεις και μετακινήσεις της UEFA, για μια περίοδο που περιλαμβάνει το EURO 2020.

Η UEFA και η Booking.com υπέγραψαν τετραετή -μέχρι το 2022- συνεργασία, για όλους τους εθνικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες. Έτσι, η Booking.com γίνεται ο επίσημος συνεργάτης για κρατήσεις και μετακινήσεις της UEFA, για μια περίοδο που περιλαμβάνει το EURO 2020.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώσαμε αυτή την καινοτόμο συνεργασία με την Booking.com για τις διοργανώσεις των εθνικών ομάδων της UEFA», εξήγησε ο διευθυντής μάρκετινγκ της UEFA, Γκι Λορέν Επστάιν.

«Ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι οργανώνουν τα ταξίδια τους, έχει αλλάξει δραστικά τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό το ραγδαία εξελισσόμενο περιβάλλον, η Booking.com έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στην αγορά υπηρεσιών online φιλοξενίας. Είναι μία από τις ισχυρότερες ψηφιακές αγορές στον κόσμο. Επίσης για εκατομμύρια φιλάθλους που θα ακολουθήσουν την εθνική τους κατά τη διάρκεια της UEFA EURO 2020, είναι σημαντικό να έχουν ένα αξιοπρεπές μέρος διαμονής, κάτι που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας της διοργάνωσης. Αυτή η συνεργασία θα φέρει αυτήν την εμπειρία σε διαφορετικό επίπεδο. Βοηθώντας τους οπαδούς να σχεδιάσουν και να οργανώσουν εύκολα τα ταξίδια τους. Για ένα απίστευτο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός που θα γίνει σε 13 πόλεις στην Ευρώπη».

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της Booking.com, Πέπιν Ρίβερς τόνισε: «Τίποτα δεν φτάνει την αδρεναλίνη και τον ενθουσιασμό που υπάρχει βλέποντας να παίζει η εθνική σου ομάδα. Είτε στο γήπεδο, είτε με φίλους και την οικογένειά στο σπίτι. Μαζί, μπορούμε να εμπνεύσουμε περισσότερους ανθρώπους να κάνουν ένα ταξίδι για να δουν το αγαπημένο τους παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ