Στα ύψη «πετάει» η Folli Follie

Η δυναμική παρουσία στο χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης στην ελληνική αγορά

Στα ύψη «πετάει» η Folli Follie

Το δίκτυο της στη Νότια Αφρική επεκτείνει η Folli Follie εγκαινιάζοντας δύο νέα Folli Follie New Concept Stores στην Πρετόρια και το Κέιπ Τάουν, μέσα στα εμπορικά κέντρα Menlyn Park και Canal Walk αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την εταιρεία τα δύο νέα καταστήματα αντικατοπτρίζουν τη νέα φιλοσοφία των καταστημάτων Folli Follie, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του fashion shopping. Τα νέα Concept Stores, υπογραμμίζοντας τη νέα σχεδιαστική και minimal προσέγγιση της Folli Follie, φιλοξενούν όλες τις νέες και εμβληματικές συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ του brand σε ένα περιβάλλον που θα αποτελέσει έμπνευση για όλες τις γυναίκες που αγαπούν την μόδα.

Το δίκτυο της Folli Follie αναπτύσσεται συνεχώς και αποτελείται σήμερα πάνω από 630 σημεία πώλησης. Τα δύο νέα Concept Stores έρχονται να προστεθούν, λίγους μόλις μήνες μετά την είσοδο της Folli Follie στην αγορά της Νότιας Αφρικής, στο πρώτο flagship κατάστημα της Folli Follie, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Νοέμβριο του 2016 και βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Sandton City, στην πλατεία Νέλσον Μαντέλα στο Γιοχάνεσμπουργκ.

O Όμιλος FF Group δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες. Ο Όμιλος σχεδιάζει, παράγει και διανέμει σε παγκόσμιο επίπεδο ιδιόκτητες μάρκες, την Folli Follie και την Links of London.

Διατηρεί μια δυναμική παρουσία στο χώρο λιανικής και χονδρικής πώλησης στην ελληνική αγορά, αλλά και στην αγορά των Βαλκανίων. Τα attica πολυκαταστήματα και τα Factory Outlet αποτελούν τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα κανάλια διανομής και σημεία λιανικής πώλησης του Ομίλου στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο Όμιλος FF Group έχει ξεκινήσει τη στρατηγική ανάπτυξη των δικών του multi brand concept stores, Collective, Kix και Sport Loft.
Μάρκες όπως Ermenegildo Zegna, UGG Australia, Juicy Couture, Ted Baker, Vilebrequin, Guess Jeans, Scotch & Soda, Calvin Klein Jeans, Nike, Converse, Franklin & Marshall, G-Star RAW, Samsonite και Technogym, ανήκουν στο χαρτοφυλάκιο του Ομίλου.

Η δραστηριοποίηση του Ομίλου FF Group στον κλάδο Beauty & Cosmetics είναι σημαντική και αφορά στην αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα των μαρκών ομορφιάς και περιποίησης της COTY (Gucci, Boss, Escada κ.ά) και της BPI (Dolce&Gabbana Make up, Skincare & Fragrances), καθώς και των προϊόντων Shiseido για Ελλάδα και Κύπρο.

Στις αρχές του 2016, ο Όμιλος ανακοίνωσε την είσοδο στο κανάλι καλλυντικών ευρείας διανομής, μέσω της αποκλειστικής εκπροσώπησης και διανομής των προϊόντων μακιγιάζ Max Factor στην ελληνική αγορά. Επιπλέον, ο Όμιλος διαθέτει στην ελληνική αγορά διεθνώς γνωστές μάρκες καλλυντικών όπως: Molton Brown, Annick Goutal κ.α., στην beauty & lifestyle boutique, Heaven on Earth.

Επίσης, ο Όμιλος διατηρεί συμμετοχή στον τομέα της ταξιδιωτικής λιανικής μέσω της στρατηγικής συμμαχίας και της συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της ελβετικής Dufry AG, η οποία εξαγόρασε τα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών.
Ο Όμιλος FF Group δημιουργεί μόδα σε παγκόσμιο επίπεδο και διαθέτει εδραιωμένη παρουσία με πάνω από 930 σημεία πώλησης και απασχολεί περίπου 5.000 άτομα ανά τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ