Ο Σάκης Ρουβάς, οι business και τα… κοτόπουλα

Διαψεύδεται (προς το παρόν) η πληροφορία για εξαγορά σημαντικού ποσοστού βιομηχανίας πουλερικών από τον καλλιτέχνη

Ο Σάκης Ρουβάς, οι business και τα… κοτόπουλα

Λίγο η καταχώρηση στο ΓΕΜΗ που αποκάλυπτε την «είσοδο» του Σάκη Ρουβά στον επιχειρηματικό στίβο, λίγο η τηλεοπτική επικαιρότητα με το the Voice και το Χfactor και λίγο το κοινωνικό ρεπορτάζ με τον γάμο του δημοφιλούς καλλιτέχνη ήταν επόμενο ο Κερκυραίος τραγουδιστής να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ειδησεογραφίας. Έτσι, η πληροφορία ότι ετοιμάζεται να εξαγοράζει μεγάλο ποσοστό σε γνωστή εταιρεία πουλερικών, έκανε ταχύτατα τον γύρο του διαδικτύου. Φαίνεται όμως ότι αυτή τη φορά, ο καπνός δεν συνοδεύεται από φωτιά.

 

 

«Αναφορικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η οικογένεια Νιτσιάκου επιθυμεί να διευκρινίσει ότιουδεμία συζήτηση με οποιοδήποτε πρόσωπο έχει πραγματοποιήσειπου να αφορά πώληση ποσοστού της εταιρείας Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ και ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε ήταν στις προθέσεις της» αναφέρει η ανακοίνωση της γνωστής βιομηχανίας τροφίμων. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση εκδόθηκε σε συνέχεια δημοσιεύματος το οποίο έφερνε τον Σάκη Ρουβά να έχει δώσει τα χέρια με την εταιρία παραγωγής πουλερικών Νιτσιάκος για την εξαγορά περίπου του 40% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ποπ σταρ πριν από λίγους μήνες προχώρησε στην ίδρυση ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία SK Κτηνοτροφική,με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ. Οπως έγινε γνωστό, μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί η κατασκευήυπερσύγχρονης μονάδας πράσινης ενέργειαςγια την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο στην περιοχή της Καρδίτσας, όπου ο τραγουδιστής έχει αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων. Σημειώνεται ότι μια μονάδα παράγει βιοαέριο και οργανικό λίπασμα αξιοποιώντας μεγάλη ποικιλία οργανικών πρώτων υλών (βιομάζα), όπως κτηνοτροφικά απόβλητα, αγροτικά και αγροτοβιομηχανικά υπολείμματα και απόβλητα, καθώς και ενεργειακά φυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ