Η νέα επένδυση της Coca Cola

Η νέα επένδυση της Coca Cola
H Coca Cola προχώρησε σε μία ακόμη επένδυση, λόγω της μείωσης πωλήσεων που παρουσίασε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο όμιλος απέκτησε ένα μικρό ποσοστό της εταιρείας παρασκευής νερού αλόης βέρα.

Την Τετάρτη η Coca Cola αγόρασε μερίδιο της startup L.A. Aloe, που είναι γνωστή για το Aloe Gloe.

Μετά απ’ αυτή τη συνεργασία, η εταιρεία θα προστεθεί στην ομάδα του Venturing & Emerging Brands μαζί με τα υπόλοιπα αναψυκτικά – Honest Tea, Zico coconut water και τους χυμούς Suja. Το VEB δημιουργήθηκε το 2007 ως ένας τρόπος για εντοπίζει ο Όμιλος μάρκες που πιστεύει ότι θα μπορούσαν να αξίζουν ένα δισεκατομμύριο δολάρια ή και περισσότερα στη Βόρεια Αμερική.

«Η επένδυση μας στο Aloe Gloe δίνει στο VEB περαιτέρω είσοδο στον τομέα των αναδυόμενων αγορών φυτικής προέλευσης ποτών», δήλωσε ο Πρόεδρος του VEB Scott Uzzell .

To Aloe Gloe, ισχυρίζεται ότι έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και θερμίδες, και είναι διαθέσιμο σε τέσσερις γεύσεις, συμπεριλαμβανομένων καρύδας και λεμονάδας.

Η Coke ήδη συνεργάζεται με την εταιρεία στο κομμάτι της διανομής, ώστε να φτάνουν τα Aloe Gloe σε 20.000 καταστήματα σε όλη τη χώρα, μεταξύ άλλων και στα Kroger και Safeway. Να σημειωθεί πως η εταιρεία έχει ανακοινώσει αύξηση της τάξεως του 64% μέσα σε δύο χρόνια .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ