Νέα γενιά καταστημάτων από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ -Το επενδυτικό σχέδιο

Νέα γενιά καταστημάτων από γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ -Το επενδυτικό σχέδιο
Με το βλέμμα στραμμένο σε μια αναπτυξιακή πορεία η αλυσίδα σουπερμάρκετ «Μαρινόπουλος» προχωρά στην υλοποίηση μιας νέας στρατηγικής, προκειμένου να δημιουργήσει νέες προοπτικές και αξία για την επιχείρηση, τους συνεργάτες, τους εργαζομένους και τους πελάτες της.

Στο πλαίσιο αυτό, η Μαρινόπουλος ξεκίνησε την υλοποίηση της ανανέωσης και αναβάθμισης των σουπερ μαρκετ της μέσω της ολικής ανακαίνισης και υιοθέτησης ενός ενιαίου concept για όλα τα καταστήματα και με νέο εμπορικό σήμα.

Πρόκειται για μια σημαντική αλλαγή που θα υλοποιηθεί σταδιακά και μέχρι το τέλος του 2016 στο σύνολο των καταστημάτων και αποσκοπεί σε μια καινούργια αγοραστική εμπειρία των πελατών της Μαρινόπουλος, μέσα από τη διευκόλυνση και την απλούστευση των καθημερινών τους αγορών, από τη στιγμή που τις σχεδιάζουν μέχρι και τη στιγμή που τις ολοκληρώνουν.

Να σημειωθεί ότι, όπως αναφερει σχετική ανακοίνωση, η νέα φιλοσοφία των καταστημάτων αναπτύχθηκε βάσει των αποτελεσμάτων έρευνας που πραγματοποίησε η Μαρινόπουλος σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ΕCR, στοχεύοντας στην ανάδειξη όλων εκείνων των χαρακτηριστικών που χρειάζεται, επιθυμεί και αναζητά ο Έλληνας καταναλωτής από μια σύγχρονη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Για την επίτευξη της νέας αυτής προσέγγισης η Μαρινόπουλος σχεδίασε και παρουσιάζει μια νέας μορφής σούπερ μάρκετ που προσφέρει κοινή αγοραστική εμπειρία στον καταναλωτή, έτσι ώστε σε όποιο κατάστημα και αν βρίσκεται ανά την Ελλάδα να αντλεί την ίδια ικανοποίηση στο αγοραστικό του ταξίδι.

Στόχος είναι η δημιουργία μοντέρνων καταστημάτων όπου τα πάντα λειτουργούν με απόλυτη ακρίβεια, από εκπαιδευμένους εργαζομένους, που κάνουν την επίσκεψη του καταναλωτή εύκολη και γρήγορη.

Σημειώνεται ότι, η νέα ανανεωμένη εικόνα αλλά και το νέο concept της αλυσίδας έχουν ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζονται σε 4 καταστήματα σε Αργυρούπολη, Αμφιθέας, Άλιμο και Κολωνάκι, τα οποία αποτελούν τον οδηγό για την αναβάθμιση όλων των διαφορετικών τύπων καταστημάτων που διαθέτει η Μαρινόπουλος (μικρό, μεγάλο, κλασσικό και deli κατάστημα).


Πηγή: reporter.gr

Αξιολόγηση