Αλλαγή κορυφής στην Vodafone - Ποιος φεύγει ποιος έρχεται

Αλλαγή κορυφής στην Vodafone - Ποιος φεύγει ποιος έρχεται
Νέος διευθύνων συμβουλος της Vodafone Ελλάδας αναλαμβάνει ο Χάρης Μπρουμίδης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Ο κ. Μπρουμίδης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Γλαύκου Περσιάνη ο οποίος από την 1η Απριλίου θα τοποθετηθεί στη θέση του Commercial Director στη Vodafone Ηνωμένου Βασιλείου. Στο πλαίσιο του νέου ρόλου του, ο Γλαύκος Περσιάνης αναλαμβάνει Επικεφαλής των Διευθύνσεων Consumer Business και Commercial Operations.

Ο Χάρης Μπρουμίδης ανήκει στο δυναμικό της Vodafone από το 2002 αναλαμβάνοντας μια σειρά από διευθυντικές θέσεις, σε διαφορετικές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Έχει διατελέσει Marketing Director και EBU Director στη Vodafone Ελλάδας, Διευθύνων Σύμβουλος στη Vodafone Αλβανίας και Commercial Director στον Όμιλο Vodafone με ευθύνη για τις χώρες της Ευρώπης. Το 2013 ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου στη Vodafone Γκάνας, η οποία πέτυχε υψηλά επίπεδα ανάπτυξης και έγινε ηγέτιδα στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Ο Γλαύκος Περσιάνης ξεκίνησε την πορεία του στη Vodafone τον Μάιο του 2011, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου. Από τη θέση του αυτή συνέβαλε ουσιαστικά στην αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών, καθώς και στη βελτίωση των οικονομικών δεικτών της εταιρείας.

Παράλληλα, υπό την ηγεσία του, επιτεύχθηκε η εξαγορά και η απορρόφηση της hellas online, με επιτάχυνση των δεικτών ανάπτυξης της hellas online και κατάκτηση της κορυφαίας θέσης στην ικανοποίηση πελατών στη σταθερή τηλεφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ