Έξι ώρες στην ουρά για ένα μπέργκερ - Ποιο χαμπουργκεράδικο τραβάει τα βλέμματα

Έξι ώρες στην ουρά για ένα μπέργκερ - Ποιο χαμπουργκεράδικο τραβάει τα βλέμματα
Έξι ολόκληρες ώρες έμειναν στημένοι στην ουρά για ένα μπέργκερ. Η ουρά άρχισε να σχηματίζεται στις 6 το πρωί και τα χάμπουργερς ξεπουλήθηκαν μισή ώρα πριν το άνοιγμα!

Ο λόγος για το κατάστημα In-N-Out pop-up, ένα από τα πιο διάσημα μαγαζιά μπέργκερ στις ΗΠΑ που έκαναν προσωρινά πρεμιέρα στο Σίδνει με τους κατοίκους να αψηφούν τους 37 βαθμούς θερμοκρασίας, προκειμένου να απολαύσουν το ιστορικό χάμπουργκερ.

Ιδρύθηκαν από τον Harry Snyder στην Καλιφόρνια το 1948. Εκεί έγινε το πρώτο drive-thru κατάστημα με χειροποίητο χάμπουργκερ.

Όλα τα In-N-Out pop-up καταστήματα έχουν ανοίξει με παρόμοια υποδοχή, ενώ δεν υπάρχουν σχέδια ακόμα για μόνιμη παρουσία της αλυσίδας στην Αυστραλία.

Για να τηρηθεί η ουρά οι υπάλληλοι έπαιρναν παραγγελίες έξω από το μαγαζί και οι τυχεροί φορούσαν ένα βραχιολάκι που σήμαινε τον αριθμό της παραγγελίας τους.

Σημειώνεται ότι το κατάστημα μπορεί να παρασκευάσει μόνο 300-500 χειροποίητα μπιφτέκια την ημέρα.

Αξιολόγηση