Ο Αντώνης Τζωρτζακάκης εξελέγη Treasurer της ECTA

Ο Αντώνης Τζωρτζακάκης εξελέγη Treasurer της ECTA
Νέα σύνθεση έχει το Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσης των ευρωπαίων εναλλακτικών παρόχων υπέρ του ανταγωνισμού, ECTA. Στη θέση του Treasurer, εξελέγη ο Αντώνης Τζωρτζακάκης, Γενικός Διευθυντής Σταθερής Τηλεφωνίας & Επιχειρησιακής Ανάπτυξης WIND Ελλάς.

Στο νέο Δ.Σ. συμμετέχουν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων εναλλακτικών τηλεπικοινωνιακών παρόχων της Ευρώπης, με στόχο το 2016 να προωθήσουν ακόμη πιο δυναμικά σε θεσμικό επίπεδο τις θέσεις των παρόχων υπέρ του υγιούς ανταγωνισμού στις ευρωπαϊκές τηλεπικοινωνίες.

Καθώς οι επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς και οι στόχοι της Ψηφιακής Ατζέντας 2020 συνδέονται στενά, τα μέλη της ένωσης επισημαίνουν ότι η κορυφαία προτεραιότητα της τρέχουσας αναθεώρησης του ευρωπαϊκού ρυθμιστικού πλαισίου για τις τηλεπικοινωνίες πρέπει να είναι η αυστηρή ρύθμιση υπέρ του ανταγωνισμού, ώστε οι νέοι παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να ανταγωνιστούν τα πρώην κρατικά μονοπώλια και να προσφέρουν σε όλους τους πολίτες της Ευρώπης υπηρεσίες επικοινωνίας υψηλών ταχυτήτων σε προσιτές τιμές.

Η ευρωπαϊκή συζήτηση για τα δίκτυα νέας γενιάς, τις απαιτούμενες επενδύσεις και τον ανταγωνισμό στην αγορά τηλεπικοινωνιών αφορά ιδιαίτερα και την Ελλάδα καθώς η χώρα μας πρέπει με τη σειρά της να καθορίσει το ρυθμιστικό πλαίσιο και τους κανόνες για τον επόμενο κύκλο επενδύσεων στα δίκτυα νέας γενιάς.

Αναλυτικά τα νέα μέλη του ΔΣ της ECTA:

Πρόεδρος, Gijs Phoelich, Eurofiber Netherlands BV

Αντιπρόεδρος, Martin Witt, 1&1 Telecommunication/United Internet Group Germany SE

Treasurer, Αντώνης Τζωρτζακάκης, WIND Ελλάς

Μέλη:

Tiziana Talevi, Fastweb SpA

Emmanuel Forest, Bouygues Telecom

Ilse van der Haar, Tele2 AB

Jacek Nieweglowski, PLAY

Massimo La Rovere, Wind Telecomunicazioni SpA

Tom Ruhan, Netia S.A.

Meltem Anayaroglu, Turknet Iletisim Hizmetleri A.S.

Antonello Conte, AIIP Italy

Αξιολόγηση