Τα παιδιά στο επίκεντρο της Στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας στην WIND

Τα παιδιά στο επίκεντρο της Στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας στην WIND
Η WIND σήμερα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού και υπενθυμίζει την ανάγκη να προστατεύουμε την παιδική ηλικία κάθε μέρα.

Την τελευταία εξαετία, η WIND έχει επενδύσει περισσότερα από 1,2 εκατ. ευρώ με κύριο στόχονα στέκεται δίπλα στα παιδιά σε συνεργασία με φορείς και οργανώσεις, αλλά και μέσα από ποικίλεςδράσεις και πρωτοβουλίες συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους, είτεαφορούν σε βασικές ανάγκες επιβίωσης, είτε στην προφύλαξη τους από κάθε είδους κακοποίηση ήεκμετάλλευση, είτε στην ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και το παιχνίδι, είτε απλά στην παρουσίατους ως ενεργά μέλη της κοινωνίας.

  • Aπό το 2010 μέχρι σήμερα έχει στηρίξει περισσότερες από 50 Μη ΚερδοσκοπικέςΟργανώσεις από όλη την Ελλάδα που έχουν στο επίκεντρο δράσης τους παιδιά που
  • Έχει προσφέρει σε πάνω από 400 σχολεία που βρίσκονται σε απομακρυσμένες καιακριτικές περιοχές του τόπου μας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό προασπίζοντας έτσι τοδικαίωμα όλων των παιδιών για ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και τη γνώση
  • Έχει στηρίξει 5 παιδικές εκδόσεις, ανάμεσά τους η έκδοση της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε. (ΕταιρείαςΨυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιου και Εφήβου) «Delete στον ηλεκτρονικό εκφοβισμό» από τοσυγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο και το βιβλίο «Στέλιος Κυριακίδης – Ο άνθρωπος που έτρεξεγια έναν ολόκληρο λαό» των Σγουρού Γιώργου και Κοντού Ασημίνας με θέμα την αξία τηςπροσφοράς και του “ευ αγωνίζεσθαι” .

Για περισσότερες πληροφοριές σχερικά με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες για τα παιδιά από την WIND θα βρείτε στην επίσημη σελίδα τηςεταιρείας στο διαδίκτυο .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ