Ακυρώθηκαν 929 πτήσεις της Lufthansa σήμερα

Ακυρώθηκαν 929 πτήσεις της Lufthansa σήμερα
Πάνω από 900 πτήσεις ακύρωσε η Lufthansa ανάμεσά τους βρίσκονται πτήσεις από και προς την Αθήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της.

H συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης του ιπτάμενου προσωπικού της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Lufthansa θα προκαλέσει την ακύρωση 929 πτήσεων σήμερα Δευτέρα και θα πλήξει περισσότερα από 100.000 επιβάτες, ανακοίνωσε την Κυριακή η εταιρεία. «Επί 3.000 προγραμματισμένων πτήσεων συνολικά, 929 θα ακυρωθούν από και προς την Φρανκφούρτη, το Μόναχο και το Ντίσελντορφ» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Lufthansa.

Το συνδικάτο του ιπτάμενου προσωπικού της εταιρείας , το UFO, ανακοίνωσε την επανάληψη των απεργιακών κινητοποιήσεων αύριο και την επέκτασή τους στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Την Παρασκευή και το Σάββατο η απεργία αφορούσε τα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης και του Ντίσελντορφ. Oι εργαζόμενοι αντιδρούν σε σειρά μέτρων μείωσης του κόστους λειτουργίας της Lufthansa. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να επαναλάβει τις διαπραγματεύσεις.

Η Lufthansa εκφράζει τη λύπη της και θα κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου οι επιβάτες να προωθηθούν σε άλλες πτήσεις.

Η εταιρεία καλεί όλους τους επιβάτες που διαθέτουν εισιτήριο για σημερινή πτήση να επικοινωνήσουν με τους ταξιδιωτικούς τους πράκτορες ή να επισκεφθούν το Lh.com (my booking) προκειμένου να διερευνήσουν τις επιλογές τους και να μη μεταβούν στο αεροδρόμιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ