Ποιο deal κρύβεται πίσω από το κλείσιμο του γνωστού πολυκινηματογράφου

Ποιο deal κρύβεται πίσω από το κλείσιμο του γνωστού πολυκινηματογράφου
Πέφτει η αυλαία για το κινηματογράφο Odeon Kosmopolis στο Μαρούσι με την διοίκηση της ODEON μέσω σχετικής ανακοίνωσης να βάζει οριστικό τέλος στη δεκαετή λειτουργία του. Ωστόσο πίσω από το κλείσιμο του γνωστού πολυκινηματογράφου κρύβεται ένα σημαντικό deal στο κομμάτι των εμπορικών ακινήτων, ίσως και το μοναδικό και φέτος.

Πληροφορίες του newmoney.gr θέλουν τον επιχειρηματίαΠαύλο Φουρλή να βρίσκεται πίσω από την αγορά του ακινήτου καθώς όπως φαίνεται αναζητούσε εδώ και καιρό το κατάλληλο ακίνητο για να επεκτείνει την φίρμα «Do It Yourself».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το Kosmopolis είχε αποδυναμωθεί με την πάροδο των χρόνων, καθώς πολλά από τα καταστήματα που φιλοξενούσε έχουν βάλει «λουκέτο» ενώ ο κινηματογράφοςείχε υποστεί απώλειες, ειδικά τα τελευταία χρόνια της κρίσης, λόγω της γενικότερης πτώσης της αγοράς και της μείωσης των εισιτηρίων στην ελληνική αγορά.

Η χθεσινή ανακοίνωση του ODEON Kosmopolis που σφραγίζει τις πόρτες του στις 23 Σεπτεμβρίου αναφέρει:

Η ιδιοκτήτρια εταιρία του ακινήτου της Κηφισίας 73 στο Μαρούσι, η οποία διέθετε μέχρι σήμερα το χώρο προς μίσθωση, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη χρήση του ακινήτου.

Ως εκ του τούτου γίνεται επιτακτική η παύση της λειτουργίας του πολυκινηματογράφου για την αλλαγή εκμετάλλευσης του χώρου.

Οι κινηματογραφικές αίθουσες του ODEON Kosmopolis χάρισαν στέγη στις πιο εκλεκτές ταινίες απ’ όλο τον πλανήτη για περισσότερα από δέκα χρόνια, φιλοξενώντας πάνω από 5.000.000 επισκέπτες, εστιάζοντας στην άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών του θεατή, διαθέτοντας αισθητική και τεχνολογική αρτιότητα αιθουσών και εξοπλισμού.

Με λύπη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας κινηματογράφο, μεταφέροντας τη δράση στις υπόλοιπες αίθουσες ODEON που βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία της πρωτεύουσας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. ODEON STARCITY, ODEON ΟΠΕΡΑ, EMBASSY NOVACINEMA ODEON, ODEON ΓΛΥΦΑΔΑ - στην Αθήνα, ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ - στη Θεσσαλονίκη, ODEON TALOS PLAZA - στην Κρήτη, ODEON KOSMOPOLIS - στην Κομοτηνή, ODEON PARALIMNIO - στα Ιωάννινα, ODEON ΞΑΝΘΗ - στην Ξάνθη.

Προσδοκούμε ότι τους επόμενους μήνες η αλυσίδα κινηματογράφων ODEON, πιστή πάντα στη φιλοσοφία και την ποιότητα των υπηρεσιών της, θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει νέα σημεία ψυχαγωγίας.

Αξιολόγηση