Η Body Shop απέκτησε ηλεκτρονικό κατάστημα στην ελληνική αγορά

Η Body Shop απέκτησε ηλεκτρονικό κατάστημα στην ελληνική αγορά
Στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου εισέρχεται η εταιρία καλλυντικών Body Shop και λανσάρει το νέο της eShop στην ελληνική αγορά.

Το www.thebodyshop.gr δημιουργήθηκε ως ένα εναλλακτικό σημείο πώλησης των προϊόντων της εταιρίας, προσφέροντας την ίδια γκάμα προϊόντων που διατίθεται στο σύνολο του δικτύου των καταστημάτων του brand και στις ίδιες τιµές.

Οι πελάτες µπορούν να επιλέξουν, είτε την παράδοση κατ’ οίκον είτε την παραλαβή από κατάστηµα της επιλογής τους, ενώ καλύπτονται και αποστολές στην Κύπρο.

Οι πληρωµές, μπορούν να πραγματοποιηθούν με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και μέσω PayPal, ενώ παράλληλα παρέχεται και η δυνατότητα αντικαταβολής ή κατάθεσης χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει ελάχιστη παραγγελία, όμως για παραγγελίες κάτω των 50€ το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται στα 2,34€ ενώ για παραγγελίες άνω των 50€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Επίσης εάν κάποιος επιλέξει να πληρώσει κατά την παράδοση της παραγγελίας κατ’ οίκον, στα έξοδα θα πρέπει να συμπεριλάβει και το κόστος αντικαταβολής που διαμορφώνεται στα 1,72€.

Αξιολόγηση