«Κανόνι» στην αγορά των …κουπονιών - Ποια εταιρεία ανακοίνωσε διακοπή εργασιών

«Κανόνι» στην αγορά των …κουπονιών - Ποια εταιρεία ανακοίνωσε διακοπή εργασιών
Ήταν μια από τις… μόδες που έφερε η κρίση. Η αγορά προϊόντων και υπηρεσιών με ηλεκτρονικά «κουπόνια» τα οποία εξασφάλιζαν σε όποιον τα αποκτούσε, εκπτώσεις που μπορούσαν να ξεπεράσουν ακόμη και το 60-70%. Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, επισκέψεις σε παιδικούς σταθμούς, προϊόντα.

Ήταν τόσο μεγάλη η έκταση που πήρε το φαινόμενο των ηλεκτρονικών κουπονιών που αναπτύχθηκαν μέχρι και «μηχανές αναζήτησης» για να διευκολύνουν τον χρήση να εντοπίζει τις καλύτερες προσφορές.

Από χθες, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της συγκεκριμένης αγοράς, υποχρεώθηκε σε αναστολή των εργασιών του. Πρόκειται για την εταιρεία Groupon η οποία φέρεται να είναι μια από τις πρώτες –αν όχι η πρώτη- που δραστηριοποιήθηκε στη συγκεκριμένη αγορά.

Από χθες στην ιστοσελίδα της, αντί για προσφορές έχει αναρτήσει την ακόλουθη ανακοίνωση:

Αγαπητέ πελάτη,

Μεταφερθήκατε εδώ διότι προσπαθήσατε να συνδεθείτε με την ιστοσελίδα της Groupon Ελλάδος.

Λυπούμαστε να σας πληροφορήσουμε ότι από τις 24 Αυγούστου 2015 η Groupon έχει διακόψει τη λειτουργία της στην Ελλάδα και ότι δεν δυνάμεθα πλέον να σας παρέχουμε προσφορές.

Εάν είστε ήδη πελάτης και έχετε ερώτηση σχετικά με ορισμένο κουπόνι της Groupon που είναι σε ισχύ, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας καλώντας στο τηλέφωνο +30 2111980722.

Εάν είστε συνεργαζόμενη εμπορική επιχείρηση και χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Διαχείρισης Συνεργατών μας στην ηλ. διεύθυνση partnermanagement.gr@groupon.com.

Λυπούμαστε που δεν μπορούμε σήμερα να σας παρέχουμε τις εξαιρετικές προσφορές μας και σας ευχαριστούμε για τον ενδιαφέρον σας στη Groupon.

Αξιολόγηση