Big deal στον χώρο των αναψυκτικών – Ο γάμος εν μέσω αβεβαιότητας

Big deal στον χώρο των αναψυκτικών – Ο γάμος εν μέσω αβεβαιότητας
Κάποιοι φαίνεται ότι εκλαμβάνουν την αβεβαιότητα ως ευκαιρία.

Στην προκειμένη περίπτωση ο «τολμηρός» φέρεται να είναι ο επιχειρηματίας Γιάννης Χήτος (γνωστός για τη δραστηριοποίησή του με το Ζαγόρι και την Fix Hellas). Πληροφορίες τον φέρουν να έδωσε τα χέρια ώστε να αποκτήσει σημαντικό ποσοστό της εταιρείας Green Cola, της εταιρείας η οποία θεωρείται ήδη success story καθώς έχει καταφέρει να διευρύνει τα μερίδια αγοράς.

Με την είσοδο του Γ. Χήτου, η Green Cola εκτιμάται ότι θα αποκτήσει ακόμη περισσότερη τεχνογνωσία για να επεκτείνει τη δραστηριότητά της και εκτός Ελλάδας. Ο κ. Χήτος - μαζί με την οικογένεια Σκρέκη - δημιούργησε την Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ επαναλανσάροντας με εξαιρετικά επιτυχημένο τρόπο την μπίρα Fix στην ελληνική αγορά και τον περασμένο Νοέμβριο η εταιρεία συγχωνεύθηκε με τη Μύθος Ζυθοποία ΑΕ, θυγατρική του ομίλου Carlsberg.

Η ΕΠΑΠ - η οποία ελέγχεται από την Green Cola Company ΑΕ - από την ακριτική Ορεστιάδα του Νομού Εβρου, κατόρθωσε σε διάστημα μόλις πέντε χρόνων όχι απλώς να καταγραφεί στις μετρήσεις αλλά και να αποσπάσει μερίδιο 3,5% της αγοράς! Η ανάπτυξή της «τρέχει» με ρυθμούς περί το 30% ετησίως. Από πωλήσεις ύψους 1,2 εκατ. ευρώ το 2010 - τον Ιανουάριο του ίδιου χρόνου η ΕΠΑΠ μεταβιβάστηκε στην Green Cola Company - το 2014 έκλεισε με 9 εκατ. ευρώ και εφέτος θα υπερβεί τα 12 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ