Παραμένει το ενδιαφέρον της Vodafone για τη Forthnet

  Παραμένει το ενδιαφέρον της Vodafone για τη Forthnet
Aμείωτο παραμένει το ενδιαφέρον της Vodafone για την Forthnet.


Αυτό επιβεβαίωσε χτες ο επικεφαλής της Vodafone Ελλάδος κ. Γλαύκος Περσιάνης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της εταιρείας για τηνβ παρουσίαση του Vodafone M2M Full Control.
Όπως ανέφερε ο ίδιος, η διαδικασία του due diligence της Forthnet ολοκληρώθηκε στο τέλος του Φεβρουαρίου και και πλέον ο Όμιλος βλέπει πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα, αν και όπως ανέφερε "δεν υπάρχει χρονικό όριο» στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.
Ο Γλ. Περσιάνης ανέφερε επίσης πως η Vodafone έχει ήδη κάνει μια εξαγορά, αυτή της HOL, η οποία «πάει καλά» για να προσθέσει πως το ενδιαφέρον για την Forthnet «δεν είναι θεωρητικό». «Ελπίζουμε να μπορέσουμε να επαναλάβουμε το μοντέλο που ακολουθήσαμε με τη HOL και στην περίπτωση της Forthnet» κατέληξε.
Ερωτηθείς για το ενδιαφέρον της εταιρείας για την Cyta Ελλάδος, απέφυγε να τοποθετηθεί.
Προηγουμένως ο επικεφαλής της Vodafone Ελλάδος προλογίζοντας την παρουσίαση του M2M Full Control σημείωσε χαρακτηριστικά «πως η τρέχουσα οικονομική συγκυρία αποτελεί μια τεράστια πρόσκληση για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Το σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον τόσο εντός της χώρας όσο και διεθνώς απαιτεί νέες πρωτοβουλίες με όραμα το μέλλον. Είναι σαφές ότι το σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον απαιτεί από τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν όλες εκείνες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που ενισχύουν έμπρακτα την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους» και κατέληξε λέγοντας πως «η επανάκαμψη της οικονομίας στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον περνάει μέσα από την καινοτομία και τις επενδύσεις.»

Αξιολόγηση