KLEEMANN: Για 13η χρονιά στη διεθνή έκθεση ΑSANSOR ISTANBUL

KLEEMANN: Για 13η χρονιά στη διεθνή έκθεση ΑSANSOR ISTANBUL
Η KLEEMANN συμμετείχε και φέτος για 13η συνεχή χρονιά στη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων ASANSOR ISTANBUL που πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 29 Μαρτίου, στην Κωνσταντινούπολη.

Στο εκθεσιακό κέντρο Tuyap και σε συνολική έκταση 50.000 τ.μ., 440 εκθέτες από 28 χώρες παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε 28.000 επαγγελματίες από 79 χώρες.

Η KLEEMANN, συμμετείχε στην 3η μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου παγκοσμίως, με ειδική κατασκευή περίπτερου 220 τ.μ..Τα προηγμένης τεχνολογίας εκθέματά της, θάλαμοι και θύρες ανελκυστήρων, ανέδειξαν την καινοτομία και το design που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της KLEEMANN και επιλέχθηκαν στρατηγικά, ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες της τοπικής αγοράς.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, καταγράφηκε το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών-συνεργατών της KLEEMANN στην Τουρκία για τα ολοκληρωμένα συστήματα ανελκυστήρων της εταιρείας, προϊόν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στη χώρα, καθώς παρέχει οικονομία, λειτουργικότητα και εγγύηση υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, η KLEEMANN παρέθεσε επίσημο δείπνο για τους εκπροσώπους του παγκόσμιου και τοπικού κλαδικού Τύπου.

Η συμμετοχή της KLEEMANN στην ASANSÖR İSTANBUL 2015, συμπίπτει με την ολοκλήρωση του νέου logistics center 6.500 τ.μ. της θυγατρικής KLEEMANN Asansor, η οποία έχει συμπληρώσει 14 χρόνια παρουσίας στην τουρκική αγορά με έδρα στην Κωνσταντινούπολη.

Το νέο κέντρο παρέχει τη δυνατότητα προώθησης των πωλήσεων ολοκληρωμένων συστημάτων υδραυλικών και μηχανικών ανελκυστήρων σε όλη την Τουρκία, αλλά και στις αγορές των γειτονικών της χωρών, έχοντας ήδη υλοποιήσει σημαντικά έργα υψηλών τεχνικών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ