ΟΑΕΔ: 10.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις της Αθήνας

ΟΑΕΔ: 10.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις της Αθήνας
Πρόσκληση για συμμετοχή στο «Πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρήσεων» στέλνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας σε όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον δήμο Αθηναίων και έχουν ανάγκες σε προσωπικό.

Το πρόγραμμα επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ και αφορά τηνπρόσληψη 10.000 ωφελουμένων των δράσεων: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας-ΤΟΠΣΑ» και «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες-ΤΟΠΕΚΟ».

Έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών και το ποσό της επιχορήγησης για τις επιχειρήσεις ανέρχεται σε 18 ευρώ την ημέρα για τους άνω των 25 ετών, σε 15 ευρώ την ημέρα για τους κάτω των 25 ετών και μέχρι 25 ημέρες ασφάλειας τον μήνα.

Η ΑΘΗΝΑΪΣ Α.Σ. στο πλαίσιο του προγράμματος «Τοπικές Δράσεις Κοινωνικής Ένταξης για ευάλωτες ομάδες στον δήμο Αθηναίων» (ΤΟΠΕΚΟ), ολοκλήρωσε την κατάρτιση 80 ωφελούμενων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα σε θεματικές ενότητες του λιανικού εμπορίου και της τεχνολογίας και οι ωφελούμενοι απέκτησαν εφόδια για να εργασθούν παραγωγικά σε εμπορικές επιχειρήσεις.

Για την υπαγωγή στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στην ΑΘΗΝΑΪΣ Α.Σ., τηλέφωνο 2103221805.

Αξιολόγηση