Στην Παπαστράτος ο τίτλος «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα

Στην Παπαστράτος ο τίτλος «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα
Στην εταιρία Παπαστράτος απονεμήθηκε φέτος ο τίτλος «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα από το Top Employer Institute η οποία κρατάσει την πρωτιά τα τελευταία τρία χρόνια.

Σύμφωνα με το Top Employer Institute, η έρευνα έδειξε ότι η Παπαστράτος διασφαλίζει εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες, προωθεί και αναπτύσσει τα ταλέντα σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης και κατέχει ηγετική θέση όσον αφορά το περιβάλλον Ανθρώπινων Πόρων, καταβάλλοντας διαρκείς και συνειδητές προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών και την ανάπτυξη των εργαζομένων της.

Σχολιάζοντας τη διάκριση της εταιρίας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλο της Παπαστράτος κ. Νικήτας Θεοφιλόπουλος σημείωσε:

«Για όλους εμάς έχει ιδιαίτερη αξία το γεγονός ότι ένας διεθνούς κύρους οργανισμός μάς βραβεύει για το εργασιακό μας περιβάλλον. Παρά την οικονομική κρίση, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές αποδοχές, να εστιάζουμε στην ανάπτυξη των εργαζομένων μας, να αναγνωρίζουμε και να ανταμείβουμε την αριστεία, να προσφέρουμε ευκαιρίες για διεθνή σταδιοδρομία και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να έχουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας. Επιπλέον, δεν προχωρήσαμε σε μειώσεις προσωπικού και περικοπές μισθών ενώ, αντίθετα, το 2014 κάναμε περισσότερες από 130 προσλήψεις μόνιμου και εποχιακού προσωπικού και πάνω από 50 απόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ έκαναν πρακτική άσκηση στην εταιρία μας.»

Αξιολόγηση