Στρατηγική συμφωνία της Eurobank με γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Στρατηγική συμφωνία της Eurobank με γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ
Σε νέα στρατηγική συνεργασία με γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ προχωρά η Eurobank, καλωσορίζοντάς την στην οικογένεια των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών Επιστροφή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την συμφωνία την Eurobank με την λιανεμπορική αλυσίδα Μαρινόπουλος. Σύμφωνα με την συμφωνία, οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών Eurobank, περιλαμβανομένων και αυτών που διατίθενται από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι οποίες συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιστροφή, για κάθε αγορά με την κάρτα τους στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express της εταιρείας Μαρινόπουλος, κερδίζουν 2% επιστροφή σε ευρώ.

Ταυτόχρονα, μπορούν να εξαργυρώνουν τα διαθέσιμα ευρώ τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου στις επόμενες αγορές τους.

Επιπλέον, στο πλαίσιο καλωσορίσματος της εταιρείας Μαρινόπουλος στο Πρόγραμμα, όσοι πραγματοποιήσουν αγορές με τις κάρτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή στα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express από τις 21/01/2015 έως και τις 21/02/2015, θα κερδίζουν 5% Επιστροφή, εξασφαλίζοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερο όφελος από τις αγορές τους.

Το πρόγραμμα Επιστροφή απευθύνεται σε πάνω από 2 εκατ. κατόχους καρτών Eurobank και επιβραβεύει με ευρώ όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούν με τις συμμετέχουσες στο Πρόγραμμα κάρτες τους, σε περισσότερες από 6.000 επιχειρήσεις οι οποίες καλύπτουν μια ευρύτατη γκάμα των καθημερινών τους αναγκών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Επιστροφή, οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται στο www.epistrofi-eurobank.gr και στην εφαρμογή Επιστροφή app για κινητά smartphones, η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play.

Αξιολόγηση